Eşref Ziya Terzi ezgileriyle mest etti

Bayburt Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Bayburt'ta konser veren ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi ezgileriyle beğeni topladı.

Eşref Ziya Terzi ezgileriyle mest etti
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Bayburt'ta konser veren ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi ezgileriyle beğeni topladı. 

Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve vatandaşların katıldığı konserde, Eşref Ziya Terzi söylediği ezgilerle alanı dolduran sevenleri unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı.



Konser sonunda büyük alkış alan Eşref Ziya Terzi’yi Başkan Memiş de başarılı performansından dolayı tebrik etti.

"Birileri hayasızca saldırsa da..."

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Memiş şunları ifade etti:
"Eşref Ziya kardeşimizi dinleyince bizi bir yerden alıp bir yerlere götürdü. Bir iklim değişikliği yaşadık, ağzına yüreğine sağlık. Tarihinin hiçbir döneminde din ve devlet düşmanı çıkarmayan bu şehre hizmetlerin en iyisini, en güzelini yapmak için buradayız. Gücümüzü öncelikle sizden alarak, sayın Bakanımızdan alarak, çok muhterem Başbakanımızdan alarak ve reisi cumhurumuzdan alarak ifade ediyorum ki birileri istemese de, birileri hayâsızca saldırsa da bu şehre hizmetin en iyisini yapmak için, değil bedenimizi yüreğimizi de bu şehre kurban edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Eşref Ziya Terzi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.