Erdoğan’dan Başkan Memiş’e plaket

19 Kasım Pazar günü Bayburt’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Mete Memiş’e ziyaret anısına plaket takdim etti.

Erdoğan’dan Başkan Memiş’e plaket
Bayburt Postası - 19 Kasım Pazar günü Bayburt’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Mete Memiş’e ziyaret anısına plaket takdim etti.

AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Bayburt’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrenin ardından Belediye Başkanı Mete Memiş ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Memiş ve eşi ile hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başkan Mete Memiş’e çalışmalarında muvaffakiyet temennisinde bulunarak Bayburt ziyaretinin anısına plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demirözülü 6 yıl önce

Ne hediyeyi alan memnun nede hediyeyi veren bayağı sert rüzğarlar esmiş gibi gözüküyor,REİS hiç kanarmı caddeye maddeye REİS nerede ne var herşeyden haberdar hey gidi .