Elçi, güven tazeledi, yeni üyeler belirlendi

İl Genel Meclisi'nde başkan, başkan vekili ve katip üyeler yeniden belirlendi. İl Genel Meclisi kanun gereği iki yılın sonunda yapılması gereken seçimlerini tamamladı.

Elçi, güven tazeledi, yeni üyeler belirlendi
Bayburt Postası - İl Genel Meclisi'nde başkan, başkan vekili ve katip üyeler yeniden belirlendi. İl Genel Meclisi kanun gereği iki yılın sonunda yapılması gereken seçimlerini tamamladı. 2014 yılında gerçekleşen seçimlerde İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Yusuf Elçi, yapılan seçimde güven tazelerken, yeni başkan vekilleri ve katip üyeler belirlendi.

İl Genel Meclis Birinci Başkanı Vekili görevine Ömer Şen getirilirken, İkinci Başkanı Vekilliğine ise Mahmut Birgül seçildi.

Hikmet Yaşar Bilgeoğlu ve Ahmet Arslan'ın asıl katip üyeliğe seçildiği seçimler sonunda, yedek katip üyeliğe ise, Süleyman Ağın ile Hicabi Kurtulmuş getirildi.

Yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Yusuf Elçi, seçilen üyeleri tebrik ederek,  yapılacak olan hizmetlerin Bayburt'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Elçi, "Bundan sonraki çalışmalarımız memleketimiz ve Bayburt'umuza hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demirözü 8 yıl önce

korlar sağırlar birbirlerini ağırlar yazık bu isimlerin il encümeni ve il genel meclis başkanı oldukları yerde selami ersen başkanın başbakan olması gerekiyor

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Şu bayburtu yönetenlerin eğitim durumlarını isim isim karşılarına yazarsanız birde gerçek hayatta ne iş görüyorlar merak ediyoruz ak partinin tüzüğüne bu üniversite mezuniyet belgesi işini yürürlüğe acile koyulması gerekmektedir.

Misafir Avatar
ALOŞ 8 yıl önce @Vatandaş

Çalışıyorlar ya daha ne istiyorsun. Çalmıyorlar çalmıyorlar

Beğenmedim! (3)
Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Küflenmiş lor gibi hep aynı adamlar hep aynı simalar çıkar şimdi... Hiç mi şu memlekette imanlı kültürlü gençler yok.. Artık şu adamları piyasalardan atınız görmekten bıktık.. Peygamber Efendimiz (s.a.v) dahi nübüvvetini hep gençlere aktarmış bizlere genç lazım buyurmuştur... Göreceksiniz İnşAllah altın devir tertemiz simalı gençlerle dolacak.... İdare yönetim gerçek ehline geçecek...

Avatar
MEHDİ 8 yıl önce

SN ELÇİ BAŞARILAR DİLEYEREK"İHALELERE ÇOK DİKKAT EDİNİZ,DÜNYA VE
AHİRETTE BÜYÜK SEVAP KAZANIRSINIZ.SELAMALR

Avatar
ALİ 8 yıl önce

Hayırlı Olsun Sayın Başkanı ve ekibini kutluyorum. Allah Utandırmasın

Avatar
Bayburtun Sorunları 8 yıl önce

Umarım yorumları muhataplar okuyorduk yada adamları okutturuyordur.
Cemele Sancaktepe Saruhanlu Köy Yoluna ne zaman İl Özel İdaresi Asfalt dökecek o cukurları görmüyorlar mı...

Avatar
misafir69 8 yıl önce

Yusuf Elçiden hizmet bekleyen İL'e Bayburt denir...

Avatar
misafir69 8 yıl önce

Bayburt'a cebini degil halkı düşünen adam lazım....