Devrilen kamyon kaldırıldı, yol harabe!

İki evin üzerine devrilen kum yüklü kamyon, devrildiği yerden çıkartıldı...

Devrilen kamyon kaldırıldı, yol harabe!
Bayburt'ta, önceki gün iki evin üzerine devrilen kum yüklü kamyon, devrildiği yerden çıkartıldı.

Önceki gün, Veysel Mahallesi Yamaç Sokak'ta, içme suyu şebeke hattında çalışan yüklenici firmaya ait kum yüklü kamyon Adem Aslanhan yönetimindeyken, alt sokaktaki Abdussamet Atayeter ve Aydın Atayeter'e ait evlerin üzerine devrilmiş, olayda her iki evde de hasar meydana gelirken şans eseri can kaybı yaşanmamıştı.



Bayburt Belediyesi ile yüklenici firma yetkilileri 23 HY 039 plakalı kum yüklü kamyonu devrildiği yerden kaldırma çalışmalarına başlamış ancak başaralı olamamıştı. Havanın kararmasıyla çalışmalara ara verilmiş, çalışmalara bir sonraki gün devam edilmişti.

Olay sonrası, olayın yaşandığı sokağa herhangi bir şerit veya uyarı levhası konulmazken, yol harabe bir şekilde bırakıldı. Kaza sonrası hasar meydana gelen evlerin sularının da kesildiği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.