Derebaşı'nda 2 askerimiz şehit oldu!

Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarında suya kapılan 2 askerimiz şehit oldu.

Derebaşı'nda 2 askerimiz şehit oldu!
Bayburt Postası - Trabzon-Bayburt sınırında yer alan Derebaşı deresinde kaybolan AA muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında akıntıya kapılan 2 asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Çaykara ilçesi Derebaşı deresinde kaybolan AA muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında arama kurtarma timinden 2 jandarma görevlisi sulara kapıldı. Yapılan arama çalışmaları sırasında kayıp askerlerden biri bulundu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılan asker şehit olurken, kayıp diğer askerin de naaşına ulaşıldı. Şehit olan askerlerden birinin uzman çavuş diğerinin astsubay olduğu öğrenildi.  

Vali Ustaoğlu'ndan açıklama 

Öte yandan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, çalışmaların yürütüldüğü alanda gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Mayıs Cuma günü AA muhabiri Nişancı'nın Soğanlı Dağı'nda çekim yaptığı sırada kayarak dereye düşmesinden sonra bölgede yoğun bir arama kurtarma faaliyeti icra edildiğini anımsattı.

Bu kapsamda Jandarma Genel Komutanlığına bağlı JAK timinin de burada arama faaliyetini sürdürdüğünü belirten Ustaoğlu, "Bugün Çaykara'ya bağlı Çamlıkaya bölgesinde arama faaliyetini sürdürürken 2 JAK personelimiz akıntıya kapılarak maalesef şehit düştü." dedi.

Vali Ustaoğlu, başta aileleri olmak üzere herkese başsağlığı diledi.

Öte yandan, Vali Ustaoğlu'nun açıklamasının ardından nabız alınan askerlerden birine sağlık ekiplerince yaklaşık 2 saat müdahale edildi ancak sonuç alınamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ankara 5 yıl önce

Allah gani gani rahmet eylesin.sözün bittiği yer

Avatar
Dilek oğul 5 yıl önce

Allah yar ve yardımcınız olsun her Rabbimden O izin verirse herşey ywrli ywrince olur

Avatar
Halk 5 yıl önce

Rabbim rahmeti ile muamele eylesin.Mekanları cennet olsun...

Avatar
Omer 5 yıl önce

Yav ne garip bir ulkede yasiyoruz. Kaybolan muhabiri bulmak icin 2 asker daha sulara kapilip sehid oluyor. Nasil bir arama
Kurtarma isidir anlamadim. Bir tane mantikli haber gelmez oldu memleketten.

Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Omerbey
Bey en.mediyin.ulkede.halen.yasiyorsun
O zaman.béyendiyin.ulkeyegit.
Şehit.olan.kardeslerimize.alĺâhtan.râhmet.
Diliyorum.ailesine.sabur.ve.metanet.
Diliyorum.makamlari.ceñet.kabirleri.
Nuroĺsun.amin.turk.silahli.kuvetleriñin
Basisağolsun.

Avatar
Muzaffer bey 5 yıl önce

Insan cani kolay harcaniyor, yazik sehidlere. Siz buradaki yorumu bile anlamamissiniz Keleverekli kardesim, once insana saygiyi ogrenin, kimi kimin yurdundan kovuyorsunuz? Siz once bir ilk okula tekrar gidin. Yeniden ogrenin taa en bastan.