'Demokrasi Nöbeti'nde 7. gün

Bayburt'ta darbe girişimine tepkiler sürüyor.

'Demokrasi Nöbeti'nde 7. gün
Bayburt Postası - Bayburt'ta darbe girişimine tepkiler sürüyor. Demokrasi nöbeti için valilik önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.

Bayburt Belediyesince kurulan platformda Kur'an tilaveti ve ilahiler eşliğinde bekleyiş sürüyor. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce okuduğu şiirler ile çeşitli zamanlarda kente yaptığı ziyaretlerdeki konuşmaları meydandaki vatandaşlara dinletildi.

Demokrasi nöbetine Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve işadamı Kenan Yavuz da eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.