Demirözü’nde yarı olimpik havuz hizmete girdi

Demirözü Belediyesi’nin girişimleriyle tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu ilçede hizmet veriyor.

Demirözü’nde yarı olimpik havuz hizmete girdi
Bayburt Postası - Yapımı geçtiğimiz yıl tamamlanan ve yaz ve kış mevsimlerinde kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzuyla ilgili açıklama yapan Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, “Bölgemizde genç nüfus çoğunluktadır. Bu gençlerimizin spor ihtiyacını karşılamak amacıyla  kapalı yüzme havuzumuzu tamamladık. Yazın sıcak aylarda vatandaşlarımızın serinleme ihtiyacını, kışında spor amacıyla yüzmeyi geliştirmek isteyenlerin çeşitli sosyal alanlarıyla birlikte halkımızın hizmetinde olacaktır. Belediye olarak yolları, parkları, temizliğimizi yaparken, gençlerimizi de ihmal etmek istemiyoruz. Geleceğin sporcularının Demirözünden yetişmesini ve ilçemizde sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” diye konuştu.”

Öte yandan havuza vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Özellikle çevre köy ve mahallerden gelen havuzu hem serinlemek hem de spor yapmak amacıyla kullanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.