Demirözü'ne yeni Halk Eğitim Merkezi binası

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Demirözü ilçesine yeni bir Halk Eğitim Merkezi binası yapılacağını açıkladı.

Demirözü'ne yeni Halk Eğitim Merkezi binası
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Demirözü ilçesine yeni bir Halk Eğitim Merkezi binası yapılacağını açıkladı.

Kobal, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Demirözü ziyaretinde sözünü verdiği Halk Eğitim Merkezi binasının Milli Eğitim Bakanlığı Yatırım Programına alındığını duyurdu. 

Ağbal'a teşekkür eden Kobal, yaptığı açıklmada şu ifadelere yer verdi: 

"Seçim çalışmalarımız sırasında Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL ile Demirözü Halk Eğitim Merkezini ziyaret etmiştik. Elverişsiz koşullardaki sınıflarda eğitim gören kadınlarımızı görünce Sayın Bakanımız yeni bir Halk Eğitim Merkezi binası için söz vermişti. Dün ise, Demirözü’ne yeni Halk Eğitim Merkezi Binası yapımının 2016 Milli Eğitim Bakanlığı Yatırım Programına girdiği haberini aldık. Verdiği sözü takip ederek Demirözü’ne Halk Eğitim Merkezi kazandıran Bakanımız Sayın Naci AĞBAL’a teşkilatım ve Bayburtlu hemşerilerim adına teşekkür ederim. Demirözü ilçemize hayırlı olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt seven 8 yıl önce

Vekille bakanın arasına kıvrak hareketlerle bozmaya çalışan kobal bey'vekil bu şehirde yokmuş gibi davranman
Pek tutmaz.O birileri tarafından kurnazca kurulan yönetim bile denilmeyecek kadar aciz ekibin başı olarak sağa sola başını çok sallama.Eminim bakan bey bu olayların fazlasindan bile bilgisi var.Alan dikkat arada kaynama.Memleket iç çekişmelerden bıktı icraat ister ve kobal bey...

Avatar
Murat bey 8 yıl önce

Allaha şükür ismim de var yüreğimde demirözü akparti ilçe yöneticisiyim ismimi açıklamam etik olmaz o zaman onurumla istifa etmem gerekiyor.Eğer il yönetimi gitmezse ismimle yorum yaparım onurumla istifa ederim.Ben kobal ve vasıfsız tayfası gibi koltuk meraklısı değilim.Sadece ak sevdalıyım

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Bu haberi duyuracak Kurum nerede. Particilik hareketi. Yada İlin Valisi neden açıklamamış ta Sorumluluğu hiç olmayan sorumlu açıklıyor.

Avatar
Hasan 8 yıl önce

Şahap Beye neden teşekkür yok.

Avatar
Murat bey 8 yıl önce

Eleştirdim kimseye hakaret etmedim yorumum da kesinlikle küfür ve hakaret yoktu.Proje Demirözü belediye başkanı Selami Ersenin destekleyen Şahap bey söz veren bakanın kendi kobal bu projenin neresin de açıklama yapıyor,özbekistan bitti sıra kalıntılarında bizler 1-Kasım da bu il yönetimi gidecek diye canla başla çalıştık.Bu yorumun neresinde hakaret ve küfür var sanki burdaki yorumların hepsi isimli bu arada ismini açıklamayıp eleştiri yapan bütün yorumcuların yüreği yokmuş öğrenmiş olduk.Bunu kopyaladım bekliyorum bakalım yayınlayacak kadar yüreğin varmı kobalın adamı olup olmadığın çıkar ortaya

Avatar
Bayburt seven 8 yıl önce

Hakan kobal yine yapıyor klasik hareketleri belli.Bu memleketin vekili işe yaramaz bakın bir bakan bir il başkanı var havası yaratıyor gibi.Yanlış hareketler bunlar bu kişisel davranışları bırakın bırakında memleket o bok götürüyor memleket işkur a mahkum memleket garip.

Avatar
Demirözü lü 8 yıl önce

Bu haberde sayın vekilim ismi yazılmamış bu haberi yazdıranmı yoksa yazanmı böyle bir hata yapmış çok merak ediyorum bizler sayın vekill en çok destekleyen ilçe idik yoksa bu haber böyle yazdırılarak bir problemmi var vekil ile hakan arasında .

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Sayın kobal siz ve vekil tabiki vekil