Demirözü Belediyesi'nden Mehmetçik Vakfı'na bağış

TSK'nın sınır ötesi harekatına bir destek de Demirözü'nden geldi.

Demirözü Belediyesi'nden Mehmetçik Vakfı'na bağış
Bayburt Postası - Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Mehmetçik Vakfı'na belediye meclis kararı ile bir daire bağışladıklarını duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere vatandaşların ve kurumların desteği devam ediyor.

Demirözü Belediyesi de Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak üzere Demirözü halkı adına belediyeye ait bir daireyi Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen şunları kaydetti:

"Devletimizin ve Milletimizin huzur ve güvenliğini tesis etmek adına Afrin’de terör örgütleriyle mücadele ederken Şehit olan askerlerimize destek olmak amacı ile Meclis üyelerimizle birlikte aldığımız kararla Belediyemize ait dairemizi bütün Demirözü halkı adına Mehmetçik Vakfına bağışladık. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı olan gazilerimize de acil şifalar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Devletin malını devlete bağışlamak çok kolay keşke kendi cebimizden bağış yapabilsek. ..