Darbe girişimine tepkiler sürüyor

Bayburt'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Darbe girişimine tepkiler sürüyor
Bayburt Postası - Bayburt'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi Pönserek Kavşağı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Bahçeli Erdoğan Omuz Omuza" şeklinde sloganlar atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.


Cumhuriyet Caddesi'nden Bayburt Valiliği binası önüne gelen vatandaşları, balkona çıkan Vali İsmail Ustaoğlu, Garnizon Komutanı İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ve  İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya selamladı.

Belediye Başkanı Memiş, burada yaptığı konuşmada, Bayburtlular olarak darbe girişimine karşı hep bir olduklarını belirterek, "Valimizle, Jandarma Alay Komutanımızla, Garnizon Komutanımızla, Emniyet Müdürümüzle, Milliyetçi Hareket Partimizle, Saadet Partimizle, AK Partimizle, CHP'mizle, biz hep biriz." dedi.



AK Parti olarak, Bayburt Belediyesi olarak bu hükümeti, bu milleti böldürmeyeceklerini dile getiren Memiş, "Bugün akşama kadar gerekirse sabaha kadar yine Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimle, ülkücü kardeşlerimle, Saadetli kardeşlerimle, AK Partili kardeşlerimle, CHP'li kardeşlerimle Bayburtlu olarak buradayız.  Buradan cihana bir kez daha haykıracağız. Bu millete esaret giydirmeye çalışanlar Türk'ün şamarını yüzlerinde görecektir." diye konuştu.

Gruptakiler, Memiş'in konuşmasının ardından da protestolarını sürdürdü.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih m.p. 8 yıl önce

İstanbulda yaşayan bir danişmentliyim, çağrı gelmeden 22:40 da evde ekmek varmı diye aklıma bile gelmeden tüm arkadaşlarımla sokağa attık kendimizi yolları kapatanlara engel olup çatışarak ist.il emniyet kuşatmasını kırdık tanklar kaçıştı birini kuşattık bırakmadık.o saatten beri 4 saat eve uğradık o kadar. Bu günlerde ailesini, boğazını,işini,geçimini düşünerek korkanın yarın namusu şerefi kalmaz sakın bırakmayın hemşehrilerim ölmek için bundan iyi gün olmaz...

Avatar
CİHANGİR YILDIZ 8 yıl önce

ŞEHİD OLANLAR İÇİN CENAZE NAMAZI KILINACAK...
BAYBURTTA DA GİYABİ CENAZE NAMAZI İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

Avatar
bay 8 yıl önce

Darbeye karşı dik duran tüm kardeşlerimden Allah Razı Olsun.Ülkemiz kazandı. Emperyalist Devletler ve onların içeriye sızmış maşaları Kaybetti...

Avatar
CİHANGİR YILDIZ 8 yıl önce

BURASI İSTANBUL BOĞAZ İÇİ KÖPRÜSÜ...DÜN GECE....

http://www.ensonhaber.com/bogaz-koprusunde-sivillere-ates-acan-katil-surusu-2016-07-16.html?utm_source=wShare

Avatar
CİHANGİR YILDIZ 8 yıl önce

MECLİSİ BOMBALAYAN, HALKIN ÜZERİNE TANKLARI SÜREN , BİZİM KÜLLİYEMİZİ ATEŞ ALTINA ALAN FETONUN İT LERİNİ AFFETMEK YOK ARTIK

SAFLAR NETLEŞMELİDİR.

HALA FETO KÖPEĞİNE İTAT EDEN VARSA EMNİYET BİRİMLERİNE BİLDİRİLMELİDİR.
İŞİN ŞAKASI YOK.

MARMARA GEMİSİNİN İŞGAL EDİLMESİNDEN BU YANA BAYBURTUMUZDA HÜKÜM SÜREN VE KENDİLERİNİ ŞİADAN DAHA DA TAKİYYECİ OLUP SAKLAYAN BU FİTNE ODAKLARI ARTIK TEMİZLENMELİDİR. ..

Avatar
CİHANGİR YILDIZ.. 8 yıl önce

BAŞKOMUTANDAN GELECEK YENİ EMİRE KADAR SOKAKLARI KİM BOŞALTIN DİYORSA BİLİN Kİ HAİNDİR..

BAŞKOMUTAN NE DERSE O.
ÖL DE ÖLELİM VUR DE VURALIM.

Avatar
CİHANGİR YILDIZ 8 yıl önce

MİLLETİN KÜLLİYESİNİ ATEŞ ALTINA ALAN KÖPEKLER..

UNUTMA UNUTTURMA

http://www.istiklal.com.tr/video/cumhurbaskanligi-sarayi-etrafinda-catisma-cikti/46753

Avatar
CİHANGİR YILDIZ 8 yıl önce

BURASI İSTANBUL

FETONUN KÖPEKLERİ HALKI ÇİĞNİYOR.

http://www.istiklal.com.tr/video/darbeci-alcaklar-halkin-uzerine-boyle-tanki-suruphalki-cignediler/46768