Cumhuriyet Caddesi sil baştan...

Bayburt'ta altyapı çalışması Cumhuriyet Caddesi'nde devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi sil baştan...
Bayburt Postası - Bayburt'ta altyapı çalışması Cumhuriyet Caddesi'nde devam ediyor. En son 2013 yılında yenilenen cadde 4 yıl aradan sonra yeniden tasarlanacak.

Yol ve kaldırım yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Bayburt Belediyesi, Bayburt merkezde vatandaşların beğeniyle karşıladığı işlere imza atarken Cumhuriyet Caddesi’ne de ilk kazmayı vurdu. 

Son olarak Semerciler Caddesinde binder asfalt uygulaması gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında Bayburt’un merkez noktası olan caddede yol kazıma çalışmalarına başladı.

Saat Kule Meydanı küptaş olacak

Yol kazıma işleminin tamamlanmasının ardından Saat Kule Meydanı'nda daha önce Sebahattin Savacı, Şair Celali, Şair Zihni, Hafız Osman, Hapan, Nalbandiler ve Taşhan Caddesi ile Kuyubaşı Caddelerinde gerçekleştirilen ve vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen küptaş uygulaması yapılacak. Kaldırımları diğer caddelerde olduğu gibi bazalt granit yapılacak olan caddede aynı zamanda asfalt uygulaması gerçekleştirilecek. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 6 yıl önce

bakalım bir dört yılda bu gidecek mi.olmadı tekrar sök tekrar yap nede olsa hesap soran yok hesap verende...

Avatar
ozan 6 yıl önce

sök-yap. sonrası ne kadar dayanacak.

Avatar
Misafir69 6 yıl önce

Bayburt'ta İnşaat Bitmez Yazık Bu Halka

Avatar
[email protected] 6 yıl önce

Millet dağları dereleri delip trilyonluk tüneller yollar yapıyor bizde avuç kadar memleketin bir karış caddesini yapamadık gitti

Avatar
aydyn aydın 6 yıl önce

Cumhuriyet caddesi diğer caddelerden farklı olmalı.Saat kulesi çevresindeki o eski binalar derhal yıkılıp,saat kule meydanı genişletilmeli.Bayburt' un tek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi itina ile yapılmalı ve benzeri olmamalı.Askeri gazino,belediye,polis evi ,bankalar ...kısacası tüm resmi daireler cadde üzerinden kaldırılmalı.Şehri genişletmek,güzelleştirmek istiyorsak ancak bu sayede olur.