Cumhuriyet Caddesi'ne son rötuşlar

Geçtiğimiz günlerde 3. etap yol ve kaldırım yapım çalışmalarının başlatıldığı Cumhuriyet Caddesi’nde finişerle asfalt uygulaması yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi'ne son rötuşlar
Bayburt Postası - Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir çalışma trafiği içinde olduğu cadde de artık sona gelindi. Pmt serme çalışmalarının tamamlandığı Cumhuriyet Caddesinde asfalt uygulaması gerçekleştirildi.

Bordür, granit kaldırım ve parke yapımının devam ettiği cadde de bir yandan da orta refüj çalışmaları hızla sürüyor.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında orta refüjü ağaçlandırırken  ağaçların etraflarına beyaz dolomit taş uygulaması yaparak rulo çim çalışması gerçekleştirdi.

Cadde üzerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkının çehresini değiştiren ekipler rulo çim uygulaması öncesi zemin düzeleştirme işlemini tamamladı. Kamelya montajının da sürdüğü Cumhuriyet Caddesindeki çalışmalar tamamlandığında Bayburt göz kamaştıran bir caddeye daha sahip olacak.

"Şehrimize Yeni Bir Vizyon Kazandırdı"

Cumhuriyet Caddesi’ndeki çalışmaları başından beri yakından takip eden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, “Orta refüjünden yüksek standartlı kaldırımlara ağaçlandırma çalışmalarından birinci kalite asfalt uygulamalarına birçok alanda yeniden imal ettiğimiz Cumhuriyet Caddesi şehrimize yeni bir vizyon ve estetik görüntü kazandırdı. Bütün projelerimizde olduğu gibi Cumhuriyet Caddesi çalışmalarından da son derece kaliteye ve estetiğe önem verdik. Vatandaşlarımızın da desteği ve dualarıyla bir hizmeti daha alnımızın akıyla tamamlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizin gerçekleşmesinde emeği geçen personelimize, güven ve desteklerini bizden esirgemeyen halkımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Cumhuriyet Caddesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuh 5 yıl önce

Başkan Memiş eyi güzel de sen bu parayı nerden aldın iller bankasından kredi alarak herkes yapar dimi belediyeyi kara geçirdin mi bunları yaparken ondan bahset haksız yere adam aldın mı belediyeye ondan bahset adam kayırdın mı de bakalım bunun diğer tarafı var neyse de Memiş Başkan şehit osman evler yaptın rengini bordo mavi yaptın senin zevk anlayışın bu şehrin en görünür yerine Bayburt taşı ile kaplama yapacak kadar kafan basmaz mı bide Çoruh kenarı kısmına Üniversite tarafında demir köprü yapıyon ebe Zevk siz adam Gümüşhane bile Bayburt kesme taşı ile köprü yaparken Bayburtun kesme taşı meşhur iken sen demir yığını ile köprü yapıyon belediyede ne zevk var nede bunu düşünecek kapasite yazık eskiler bile bu belediye başkanından zevkli dir

Avatar
YUH 5 yıl önce

CORUĞUNFIŞGISINI YEDIKDEN SONRA YOLLAR ALTINDAN OLSA NE YAZAR BETON BEYİNLİLER GÜZEL BAYBURT GETDİ KÖHNELERİN BAYBURTU GELDİ KİMSEYE ETMEYİN ŞİKAYET AĞLAYIN SİZ HALİNİZE TİTREYİN MÜCRİMLER GİBİ BAKDIKCA İSDİKBALİNİZE

Avatar
Hakan 5 yıl önce

4 sene 500 metre cadde. Avrupa düzeyinde bir başarı. Bravo. O da bakanın zoruyla. Tabiri caizse adam zorla yaptırdı resmen.

Avatar
turan 5 yıl önce

ne 4 senesi ya 16 yıldır bütün oyları ve seçimleri rekorla kazanıyorlar ee sonuç bumu? göç yoksulluk zevksizlik kaba saba işler doğa katliamı

Avatar
memmet 5 yıl önce

şu köprülerin üstine kimse değmiyor mu kardeşim
çarşı köprüsünün üzeri ne halde hiç diyen yok
heraldde kimse orada köprü olduğundan haberi yok
yada kimsenin ayağı takılmıyor orada!!