Cumhuriyet Caddesi'nde sona doğru

Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan 3. etap yol kaldırım yapım çalışmalarının başlatıldığı Cumhuriyet Caddesinde yoğun mesai devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi'nde sona doğru
Bayburt Postası - Yapımı hızla süren caddede Park ve Bahçeleri müdürlüğü ekipleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma trafiği içinde.

Bordür, granit kaldırım ve parke yapımının devam ettiği caddede bir yandan pmt serimi devam ederken orta refüj çalışmaları da başlatıldı.



Yaptıkları çalışmalarla Bayburt’taki park ve bahçelerin çehresini değiştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaçlandırma faaliyetlerine devam edilirken led ışıklandırmalarda ihmal edilmiyor.

Caddede ıhlamur ve mazı ağaçları toprakla buluşturulurken rulo çim uygulaması sürüyor. Bir yandan da kamelya montajına başlanan Cumhuriyet Caddesindeki çalışmalar tamamlandığında Bayburt göz kamaştıran bir caddeye daha sahip olacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

MaşAllah mete başkanla devam, bunu da eleştirir bunları bu kaldırımda yürütmemek lazım

Avatar
Baybars 5 yıl önce

Mete baskana helsl olsun simdiye kadar bayburtta secilmis akpartili butun belediye baskanlari bir yana mete baskan bir yana guzel calisiyor