Cumhuriyet Caddesi'nde sona doğru

Bayburt Belediyesi ekipleri kış mevsimi yaklaşırken Cumhuriyet Caddesi'nin bir bölümünde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarını bitirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Cumhuriyet Caddesi'nde sona doğru
Bayburt Postası - Şehrin sembollerinden olan Saat Kule Meydanı’nda küp taş uygulamasını tamamlayan ekipler Cumhuriyet Caddesi’nde de kaldırım yapım çalışmaları ve küp taş uygulamalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Yol ve kaldırım yapım çalışmaları yoğun bir mesai ile devam ederken yaptıkları çalışmalarla Bayburt’taki kavşak ve orta refüjlerin çehresini değiştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Cumhuriyet Caddesi’nde yapımı tamamlanan orta refüjde ağaçlandırma ve düzenleme çalışmalarına başladı. Bir yandan gül ve ağaç dikimi gerçekleştiren ekipler bir yandan da estetik bir görüntü oluşturmak adına peyzaj çalışması gerçekleştiriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 6 yıl önce

KALENİN SUR DİBİNDEN İTİBAREN SARMAŞIKLARLA TOPRAK TAŞ KAYA KISMINI YEŞİLLENDİRMEK SÜLÜETTE FARKLILIK VERECEKTİR KANAATİNDEYİM