Cumhuriyet Caddesi ışıl ışıl

Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kaldırım yapım çalışmaları ve küp taş uygulamalarıyla örnek caddeler arasında yerini alan Cumhuriyet Caddesi vatandaşların takdirini topladı.

Cumhuriyet Caddesi ışıl ışıl
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kaldırım yapım çalışmaları ve küp taş uygulamalarıyla örnek caddeler arasında yerini alan Cumhuriyet Caddesi vatandaşların takdirini topladı.

Yeni imajıyla sosyal medyada da adeta fenomen haline gelen Cumhuriyet Caddesi geniş kaldırımları, küp taştan yapılan yolları, orta refüjde yapılan ve göze son derece hoş gelen estetik peyzajı ile görselliğine güzellik katan yeni ışıklandırmasıyla da vatandaşların ilgi odağı oldu.

Memiş: "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar artık kendini gösteriyor"

Başkan Memiş, Cumhuriyet Caddesi çalışmları yanı sıra Kadızade Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Otopark ve Doğal ve Yerel Ürünler Pazarı ve 18 Kasım Cumartesi günü (bugün) açılacak olan Kaleardı Şehir Parkı’nda incelemelrde bulunarak yapılan son hazırlıkları inceledi. 

Projeler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Memiş, “Bayburt’u gönlümüzdeki yere taşımak adına çıktığımız yolda adım adım mesafe alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar artık kendini gösteriyor. Ve Bayburt’taki değişim ve dönüşümü gözler önüne seriyor. Allah’a çok şükür yaptığımız kaldırım ve yol yapım çalışmaları ile değişim ve dönüşüm içine giren caddelerimizin arasında son olarak Saathane Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’nin bir bölümünü de kattık. Bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın tarafından çok büyük takdir ve itibar gördü. Bu da bizim çalışma şevkimizi artırdı. Onların destekleri ile Bayburt’umuzu kentleştirme yolundaki adımlarımızı daha hızlı atacağız.” dedi.

Kaleardı Şehir Parkı’na Davet

Açıklamasında Bayburt’un kentleşme yönündeki yatırımlarından olan kapalı otoparkların da bu yıl kısa süre içerisinde hizmete başlayacağını belirten Başkan Memiş, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’nun katılımlarıyla 18 Kasım Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan Kaleardı Şehir Parkı’nın açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 6 yıl önce

bir parça yere parke taş döşemişler iki lamba takmış günlerdir bayburtun çehresini değiştirdik gülek mi ağlayak mı şaşırdım vAllahi

Avatar
ah bayburtum 6 yıl önce

reklam yaptıkları kadar iş yapsa idiler biz çoktan paris olmuştuk nedir bu ya cadde yi yaptık, olan caddeye ufacık bir rütüş yaptınız bu kadar mete başkan çok yaşa imiş eleştirmeyen istemeyen şak şakcılık yapan kimse bayburtlu değildir

Avatar
Yeter daa 6 yıl önce

200 mt yok şurası gecikmiş bir hizmet sanki nükleer enerji yapılmış gibi hergün manşetlerde , shell petrole çekilen peşkeşi de yayınlayın ordaki yolun rezilliğini de yayınlayın o zaman alkışlayalım. Adamlar çöpten enerji üretiyor bizim ki 100 mt yol için hergün manşetlere taşınıyo.

Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Bayburt ilk defa köy statüsünden kurtulup yeni yeni şehir e benzer olmuş. Esnaf inşAllah içerideki malzemeyi yola dizmez.

Avatar
esnaf 6 yıl önce

kardeşim 3 ayda 300 metre cadde yaptınız diye yere göye sığmıyorsunuz hadi sizin ufkunuz darda sayın bakana ne demeli ufacık bir cadde yapıldı diye övgüdür yapıyor sevgili bakanım köşk ayağına bir gidin de bakınız ortadaki logarlardan kaçmak için insanlar neler çekiyor ayrıyeten bu caddedeki esnaf nasıl malzeme indirecek cenazelerde otobüsler nerede duracak bu caddeye 3 yıl öncede direk dikilmişti kaldırım yapılmıştı umarım bunların sonuda diğer direklere benzemez.

Misafir Avatar
murat 6 yıl önce @esnaf

ağzına sağlık kardeş

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Harika olmus baskanim helal olsun basarilarinizin devamini diliyor hizmetlerinizin devamini bekliyoruz

Avatar
BAYBURTLU KAAN 6 yıl önce

SAYIN METE MEMİŞ KAÇ YILDIR ARAÇLA GEZDİN HALENDE GEZİYONYA AYRI KONU KAÇ YIL SONRA BU YIL ÇALIŞMAYA BAŞLADIN ODA OLSUN DİMİ KAÇ YILDIR PAZARIN KURULDUĞU CADDEYE EL ATTIĞINIZ YOK PAZARCILARA SESİSİNİZ CIKMIYOR CUMA CUMARTESİNDEN TEZGAH KURUYORLARI EĞER BELEDİYE BAŞKANI İSEN GİT PAZARCILAR BI R UYARI YAPIN

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Direklerdeki kırmızı-sarı renk aydınlatma bana göre olmamış sade olsaydı daha iyi olurdu. Bu cadde örneği İstanbul Şilede var ve orası tek yönlü trafik var burada iki yönlü yapılması ile daha iyi olmuş. Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı da bu caddeden örnek alarak Maraş caddesindeki çirkin trafiği kaldırmalıdır.