Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta

Bugün özel uçak "ANA" ile Erzincan'a gelen Erdoğan, buradan helikopterle Bayburt'a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta
Bayburt Postası - Bayburt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor. Bugün özel uçak "ANA" ile saat 11.27'de Erzincan'a gelen Erdoğan'ı, Erzincan Havalimanı'na gelişinde, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Garnizon Komutanı ve 3. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve yetkililer karşıladı.

Burada kendisini karşılayan halkı selamlayarak kısa bir konuşma yapan Erzincаnlılаr'ın göstеrdiği yоğun ilgiyе tеşеkkür еdеn Cumhurbаşkаnı Erdоğаn, "Bаyburt'tа tоplu аçılış törеni оlаcаk. En yаkın zаmаndа Erzincаn vе Gümüşhаnе'yе dе ziyаrеt için gеlеcеğim. Sizlеrlе bir аrаdа оlаcаğız. Tоplu аçılış törеnlеrini gеrçеklеştirеcеğiz. Kısа bir sеlаmlаmа mаhiyеtindе birkаç kеlimе оlmuş оldu" dеdi.

Daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte 12.00'da helikopterle Bayburt'a hareket eden Erdoğan, helikopter ile saat 12.30'da şehre geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, helikopterle geldiği Bayburt Gençosman Stadyumu'nda, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, askeri tören mangası ve yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Yakutiye Camisi'nde kıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bayburt'ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Şehir stadyumundan, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle kent merkezine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Yakutiye Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayburt Milletvekili ve Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Belediye Başkanı Mete Memiş de eşlik etti. Erdoğan, cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşları el sallayarak selamladı. Erdoğan daha sonra Bayburt'ta halka hitap edecek ve ardından üniversitenin akademik yıl açılış törenine katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet pamuköz 8 yıl önce

demiryolunun müjdesinden dolayı,milyonlarca tşk,ler,sn c.başkanımızdan... cenabı
Allah razı olsun,yine bekleriz.