Çatı dava 19 Ekim'e ertelendi!

Çatı davada tutuklu yargılanan Keskin Grup'ta işçi olarak çalışan 2 sanığın tahliyesine karar verdi.

Çatı dava 19 Ekim'e ertelendi!
Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün sözde "il imamları"nın da aralarında yer aldığı 29'u tutuklu, 9'u firari 60 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı.

Bayburt Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "silahlı terör örgütü kurmak ve yönetme", "silahlı terör örgütüne üye olma", "kamu kurumlarını zarara uğratma" suçlarından tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatları, yakınları ve tanık sıfatıyla dinlenecek kişiler katıldı.

Mahkeme heyeti, duruşmanın 8. celsesinde sanıklar ile sanık müdafilerinin taleplerini alarak, ara karar için duruşma savcısına mütalaasını sordu.

Mütalaanın ardından duruşmaya bir saat ara veren mahkeme, kararını açıkladı.

Mahkeme Başkanı Mustafa Hayri Tacın, Keskin Grup çalışanları tutuklu sanıklar E.K. ile A.I'nın tutuklu bulundukları süreyi göz önüne alarak tahliyelerine, diğer tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildiğini açıkladı.

Duruşma, 19 Ekim'e ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 7 yıl önce

Bu cete mensuplari kadar yavsak bir toplum dünya yüzüne gelmemistir.Kibri, yillarca mütevazilik diye yutturdular millete!

Avatar
erdem mollaoglu 7 yıl önce

ne kadar fetocu varsa hepsini saldilar. amaclarina ulassalardi o zamanda inkar edeceklermiydi?

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Ben serbes olan fetoculara bakıyorum.Şunu gördüm pişmanlık yok kesinlikle ben bu şarlatanının peşine takıldım yanıldım diyen yok. niye diyorlar fetonun onları kurtaracağına inanmışlar bunların beyni yok zaten..bunca olan biteni görüyorlar hala kurtarıcı bekliyorlar..Allaha ve peygambere iman eden kişi bu sapık şarlatanı bir anda silerdi...