Büyük Önder Atatürk'ü özlemle andık

Bayburt'ta, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla tören düzenlendi

Büyük Önder Atatürk'ü özlemle andık
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende Vali Yusuf Odabaş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Ahmet Ergüden, Belediye Başkanı Mete Memiş, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, saat 09.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Vali Odabaş ve beraberindekiler, daha sonra Şair Zihni Kültür Merkezi'nde Korkut Ata Anadolu Lisesi tarafından organize edilen anma programına katıldı.

Tarih öğretmeni Mehmet Güven'in günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptığı tören, öğrencilerin şiir okuması ve oratoryo gösterisinin ardından tamamlandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.