Bu çirkin görüntü daha ne kadar böyle kalacak?

Yaz ortasında çekilen bu fotoğraflar, 'bir ilgilinin dikkatini çekecek mi?' umuduyla, editörlerimiz tarafından özellikle bugüne kadar haberleştirilmedi!

Bu çirkin görüntü daha ne kadar böyle kalacak?
Bayburt Postası - Kop Şehitleri anıtınının girişinde yer alan bu 'kitabe' Bayburt Valiliği imzasını taşıyor! Evet, ya 'soysuz birileri' tarafından özellikle kırıldı, ya da yanlışlıkla!

Yaz ortasında çekilen bu fotoğraflar, 'bir ilgilinin dikkatini çekecek mi?' umuduyla, editörlerimiz tarafından özellikle bugüne kadar haberleştirilmedi! Habercilik açısından doğru olmayan bu davranış için özür diliyoruz! 

Aradan geçen zamanda ne bir ilgilinin, ne bir ziyaretçinin, ne de -üçmaymunu oynayarak sırtüstü yatan- sözde basının (!) ilgisini çekmemesi üzerine fotoğrafları artık paylaşıyoruz!

Ve Bayburt Valiliği'ne sesleniyoruz: "Sayın Valim, altında imzanız bulunan bu kitabenin son durumundan haberdar mısınız? Bu kadar zaman içerisinde gören, duyan veya sizinle paylaşan olmadı mı? Ve hepsinden daha önemlisi, bu çirkin görüntü daha ne kadar böyle kalacak?"





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Sorumlu gazeteciliğin en güzel örneği bir haber olmasına rağmen tek bir yoruma tek bir tepkiye lâik görülmemesi utanç ve kaygı vericidir.Vatan millet sakarya söylemi yapanlar neredesiniz.aday adayı olmak için teşkilatlara para yağdıranlar neredesiniz. 2.Abdulhamiti örnek vererek gazete Gazete dolaşanlar neredesiniz.
Yazıklar olsun sizin atalarınıza saygı ve sevginiz bu milleti aldatmanız ve kullanmanızla aynı orandadır. Bu Kitabevi ben yazdıracağım. Haberiniz olsun

Avatar
Taş ustası 9 yıl önce

Mermer açıkta bilmem kaç derece soğukta kalacaksa böyle konulmaz. Soğuktan çatlamış ve düşmüştür. Tarihi anıtları gezerlerse mermer yada taştan kitabenin nasıl koyulacağı görülmüş olur. Geçmiş olsun.

Avatar
İsmail 9 yıl önce

Mermer görüldüğü kadarı ile dış darbe sonucu kırılmamış. Arkasıda boşluk, muhtemelen hava şartları nedeniyle veya özensiz yapılması nedeniyle çatlamış gibi görülüyor.

Avatar
HASAN 9 yıl önce

BUNU YAPAN KESİN ........ ........... ŞÜPHE YOK. VATAN HAİNLERİNİN ELLERİ KIRILSIN.