Bilgin’den Başkan Memiş'e ziyaret

Bayburt Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı kapsamında düzenlenen Türkiye’de Kültür Değişmeleri” konulu konferans için Bayburt’a gelen Ankara Milletvekili TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, hemşehrimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Bilgin’den Başkan Memiş'e  ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı kapsamında düzenlenen Türkiye’de Kültür Değişmeleri”  konulu konferans için Bayburt’a gelen Ankara Milletvekili TBMM Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı, hemşehrimiz Prof. Dr. Vedat Bilgin Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Valimiz Yusuf Odabaş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile birlikte Belediye Başkanı Memiş'i ziyaret eden Prof. Dr. Bilgin, Başkan Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Mete Memiş ise ziyaretlerinden dolayı Vali Odabaş, Milletvekili Bilgin, İl Başkanı Kobal, Rektör Coşkun ve danışman Tozlu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Mete MemişVedat Bilgin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.