Belediyeden yaz mesaisi

Bayburt Belediyesi yaz mesaisini sürüdürüyor.

Belediyeden yaz mesaisi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi yaz mesaisini sürüdürüyor. Şehrin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi ve mahallelerdeki ara sokaklarda kaldırım yapımı çalışmalarına da devam ediyor. Veysel Mahallesi Atkayası mevkiindeki kaldırım yapımını da sürdüren ekiplerin çalışmaları tamamlandığında bu bölgede göze hoş gelmeyen durumlar ortadan kaldırılmış olacak.

Yeni iş sezonunun açılmasıyla beraber ana yol ve sokaklardaki orta refüjlerde düzenleme çalışması başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise çalışmaları son sürat devam ettiriyor. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarındaki çalışmalarını hızlandıran ekipler zararlı böceklerden dolayı kuruyan ağaçların yerine yenisini dikerken bir yandan da düzenleme çalışması yapıyor.

Ankara Büyük Şehir Belediyesinin katkılarıyla geçen yıl yeniden düzenlenmeye başlanan Yeni Şehir Parkında da çalışmalar yeniden hız kazandı. Proje imalatında büyük oranda ilerleme kaydedilen Yeni Şehir Parkında ağaçlandırma çalışmasına başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.