Belediyeden kişisel bakım hizmeti

Bayburt Belediyesi sosyal sorumluluk odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Belediyeden kişisel bakım hizmeti
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi sosyal sorumluluk odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Bayburt Devlet Hastanesi’nde yatan yaşlı vatandaşlara ücretsiz olarak kuaför hizmeti sunan Bayburt Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Uzun süreli tedavi gerektiren sağlık sorunlarından dolayı hastaneden çıkmadıklarından dolayı kişisel bakımlarını yapamayan yaşlı hastaların Bayburt Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla ücretsiz olarak saç ve sakal kesimi yapılıyor.

Yaşlı vatandaşların memnun kaldığı ücretsiz kuaför hizmetiyle Bayburt Belediyesi kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Mete Memiş, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada belediye olarak engelli, yardıma muhtaç ve yaşlı vatandaşlara ücretsiz olarak evde bakım ile bay ve bayan kuaförlük hizmetleri vermek için proje hazırlığı içinde olduklarını belirtmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bulunmaz Nimetmiş 8 yıl önce

Evet vekillerin resimlerini taşımak için bulunmaz nimet

Avatar
OĞUZ AKDENİZ 8 yıl önce

Allahım razı olsun Mete Başkandan, çalışanın hakkını yabana atmamak gerekiyor. Bulunmaz nimetler arasına adınızı yazdırdınız bundan emin olabilirsiniz.

Avatar
çetin 8 yıl önce

ben hastanede 10 gün yatım bir sakalı genç gelir bizi belediye gönderdi tırş olan varmı diyor sonra gelmir bizimle alay edirler