Belediye otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz

Tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni Nesil Corona Virüs ( Covid 19) ile mücadelede en büyük paya sahip olan sağlık çalışanlarına Bayburt Belediyesi’nden ücretsiz ulaşım jesti geldi.

Belediye otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz
Bayburt Postası - Daha önce Türkiye genelinde saat 21.00'de koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için balkonlara çıkarak alkış tutma etkinliğine ailesi ile birlikte destek veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci 21 Mart 2020 Cumartesi gününden itibaren belediyeye ait halk otobüslerinin Bayburt genelinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Başkan Pekmezci konuyla ilgili açıklamasında “Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde olan  Covid 19 virüsünün ülkemizdeki etkisini aldığı kararlar ve tedbirlerle en aza indiren ve süreci iyi bir şekilde yöneten Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimizi arz ediyoruz.  Bu süreçte gece gündüz demeden üstün bir gayret ve özveri ile tüm dünyada hayranlık uyandıran çalışmalara imza atan sağlık personelimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu amaçla 21 Mart 2020 Cumartesi gününden itibaren belediyemize ait şehir içi otobüslerin Bayburt genelinde görev yapan kıymetli sağlık çalışanlarımıza ücretsiz olarak hizmet vermesi yönünde karar aldık. Bu vesile ile gece gündüz demeden toplum sağlığı için mesaide olan sağlık çalışanlarımız ile dur durak bilmeden çalışarak dezenfeksiyon çalışması yapan belediyemiz ekiplerine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 4 yıl önce

Sayın başkanım doğru karar fakat eksik sağlık çalışanlarına askere polise olmalı bunlar bu ülkenin her zaman en sıkıntılı dönemlerinde görev başından ayrılmayan insanlar kapsam genişletilmeli başlangıç için güzel haber bu dönemde birde halka su fiyatlarında indirim yaparsanız memnun oluruz ayrıca ramazan yaklaşıyor fırıncılara fırsat vermeyin ALLAH o fırsatçıları ıslah etsin

Misafir Avatar
Ozan 4 yıl önce @kadir

Halka su bedava olmalı. Cazibeli su para almak uygun değil.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ozan 4 yıl önce

Tüm yurttaşa 365 gün bedava olmalı

Avatar
ŞİNGAHLI 4 yıl önce

HELAL OLSUN BELEDİYE BAŞKANINA ELİNDEN GELENİ YAPIYO DAHA NE YAPSIN

Avatar
Hahaha 4 yıl önce

Hepsinin ozel arabasi var otobus mu bekleyecek bayburtta halka yapin halka