Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Keleş Bayburt’ta

Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a geldi.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Keleş Bayburt’ta
Bayburt Postası - Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a geldi. Bayburt temaslarına Bayburt ekonomisine önemli derecede katkı sunması beklenen Doğal Taş Fabrikasından başlayan Keleş’e Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş de eşlik etti. Doğal taş fabrikasın da bir süre incelemelerde bulunan Keleş fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Mehmet Keleş Doğal Taş Fabrikası’nın ardından Belediye Başkanı Memiş ile birlikte Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden ve tamamlanan önemli projelerinde incelemelerde bulundu. Bayburt’ta yatırımı gerçekleştirilen Tarım Yerleşkesi, Kaleardı Parkı ve Güneş Enerjisi Santrali gibi önemli belediye yatırımlarını yerinde inceleyen Keleş projeler hakkında Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi aldı.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

SAYIN BAŞKAN GELMİŞKEN ŞU BİZİM BELEDİYE BAŞKANINI DA GÖREVDEN ALSANIZ DA ORAYA ADAM AKILLI SAĞLAM BİR ADAM KOYSANIZ BAYBURT HALKI YAKA SİLKİYOR ÇOK DUA ALIRSINIZ BİLGİNİZ OLSUN

Avatar
Zuhahahah 7 yıl önce

Herkes AUDİ çeksin ben passat mı çekeyim :)))))

Avatar
Ruhattin 7 yıl önce

BAYBURTLU Rumuzuyla yazan arkadaşın duasına amin, amin,amin. Belediye Başkanın görev süresi bitince kurban keseceğim.