Bayram telaşına Bakan Ağbal da katıldı

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt’a geldi.

Bayram telaşına Bakan Ağbal da katıldı
Bayburt Postası – Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt’a geldi. Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun’nun da eşlik ettiği ziyarette arefe günü çarşı turuna çıkan Bakan Ağbal ve Kavcıoğlu vatandaşların bayram telaşını yakından takip etti. Ziyaretlerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan vekiller, vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinledi.

Ramazan Bayramı’nı Bayburt’ta geçirmek üzere kente gelen Bakan Ağbal ve Kavcıoğlu çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vekiller bayramın ilk günü bayramlaşma geleneğinin sürdüğü mahalle odalarındaki etkinliğe de katılacak. Bu yıl bayramlaşma programının yapılacağı Zahit Mahalle Odası’nda vatandaşlarla bir araya gelecek olan Bakan Ağbal ve Kavcıoğlu’na tüm protokol üyeleri de eşlik edecek.

Öte yandan 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte çarşı ve pazarlarda yaşanan hareketlilik, arefe günü yoğunlaştı. Esnafın yüzününün güldüğü kentin alışveriş çarşıları, bayram öncesi en yoğun günlerini yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Daha kimse ağlamasın herkes mutlu. yiyin paraları şimdi ve sesinizi çıkarmayın. Artk yollar bozuk demeyin