Bayburt’ta sigara içilmesi yasak olan yerler

Bayburt’ta sigara içilmesi yasaklanan cadde ve sokaklar belirlendi.

Bayburt’ta sigara içilmesi yasak olan yerler
Bayburt Postası - Koronavirüs tedbirleri kapsamında halkın yoğunlukta olduğu cadde ve sokaklarda özellikle maske kullanımının sürekliliğinin sağlanması için getirilen yasak Bayburt’ta şu yerlerle sınırlandırıldı:

“Hükümet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Osman Okutmuş Caddesi, Şair Zihni Caddesi, Sebahattin Savacı Caddesi, Semerciler Caddesi, Ozulu Caddesi, Unutuulmaz Caddesi, Koruk Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Turan Caddesi, Şair Celali Caddesş, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Ordu Caddesi, Türkistan Caddesi, Dede Korkut Caddesi ve toplu taşıma araç durakları.”



Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Sigara Yasak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 3 yıl önce

Hepsi göstermelik sigaranın yasakken avm in içindeki markete giremiyoduk sigara dumanından

Avatar
Küçük enişte 3 yıl önce

Emmiye bende katiliyorum. Caddeleri birakin kamu dairelerinde her odada içiliyor. Hani kapalı mekanlarda içmek yasaktı. Kamu daireleride denetlensin.

Avatar
küçük_enişte 3 yıl önce

Emmiye bende katiliyorum. Sözde kapalı alanlarda sigara içmek yasah denetlensin bütün kamu dairelerini hatta okullari %80 odalarda içiliyor dışarıyı bırakın asıl sıkıntının olduğu kapalı alanlara denetim getirilsin...

Misafir Avatar
Hediye 3 yıl önce @küçük_enişte

Çok doğru bir tespit. Evet okullarda da kapalı mekanlarda / odalarda sigara içen çok. Birilerinin kulaklarının çekilmesi gerekir. Müthiş bir başıboşluk var.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cem 3 yıl önce

Emmi'me katılıyorum