Bayburt’ta kuvvetli rüzgar can aldı

Rüzgar nedeniyle evin uçan çatısının altında kalan kadın, kopan elektrik tellerine temas edince akıma kapılarak hayatını kaybetti...

Bayburt’ta kuvvetli rüzgar can aldı
Bayburt’ta kuvvetli rüzgar nedeniyle bir evin uçan çatısının altında kalan kişi, kopan elektrik tellerine temas edince akıma kapılarak öldü.

Merkeze bağlı Helva köyünde yaşayan Güllü Öztürk (67), evinin bahçesinde bulunduğu sırada etkili olan rüzgarın evin çatısını uçurması sonucu, yıkılan çatının altında kaldı. Bu sırada kopan elektrik tellerine temas eden Öztürk, akıma kapıldı. 

Olay yerine sevk edilen ekiplerce bulunduğu yerden çıkarılan Öztürk, ambulansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılmak istendiği sırada yolda yaşamını yitirdi. Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Öztürk'ün cesedi, cumhuriyet savcılığının incelemesi sonrasında otopsi yapılmak üzere Trabzon'a gönderildi.

Kuvvetli rüzgar, Erzincan'da da çatı uçurdu

Erzincan'da bir apartmanın çatısı, kuvvetli rüzgarın etkisiyle uçtu. Kentte etkili olan kuvvetli rüzgar, Taksim Mahallesi TOKİ konutlarındaki bir apartmanın çatısını uçurdu. Çatının uçması nedeniyle apartmanın önündeki yol, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Apartmanın etrafına şerit çekilerek önlem alındı. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.