Bayburt’ta araç sayısı 15 bini geçti!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nisan ayı sonu itibariyle araç sayılarını açıkladı. Verilere göre Bayburt'taki araç sayısı 15 bin'i geçti.

Bayburt’ta araç sayısı 15 bini geçti!
Bayburt Postası - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nisan ayı sonu itibariyle araç sayılarını açıkladı. Verilere göre Bayburt'taki araç sayısı 15 bin'i geçti.

Bayburt’ta 2017 yılı Kasım ayı sonu itibarıyla 14 bin 762 olan araç sayısı aradan geçen 5 ay içerisinde 15 bin 035'e yükseldi. 

Bayburt’ta Nisan ayı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı toplam 15 bin 035 adet taşıtın yüzde 43,3’ünü otomobil, yüzde 18,5’ini kamyonet, yüzde 7,7’ini motosiklet, yüzde 20,9’unu traktör, yüzde 4,4’ini kamyon, yüzde 3,9’unu minibüs, yüzde 0,7’sini otobüs, yüzde 0,5’ini ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu. 

Türkiye genelinde trafiğe kayıtlı araç sayısı ise 2018 Nisan ayı sonu itibarıyla 22 milyon 551 bin 157 olarak açıklandı. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Araç Sayısı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

İnsandan çok araba var her taraf araç dolu sağlı sollu böyle memleket mi olur uyuma belediye otopark yap

Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Ayranımız yok içmeye araba ile gideriz gezmeye eve alacak ekmek yok kıredi ile araba alırız kira da otururuz bmv mercedes araba ile poz atarız