Bayburtlu gençlerden askerlik başvurusu

Bayburt’ta sosyal medya aracılığıyla organize olan bir grup genç gönüllü askerlik için Bayburt Askerlik Şubesi’ne başvuru yaptı.

Bayburtlu gençlerden askerlik başvurusu

 Bayburt Postası - Bayburt’ta sosyal medya aracılığıyla organize olan bir grup genç gönüllü askerlik için Bayburt Askerlik Şubesi’ne başvuru yaptı. Dörtyol mevkisinde toplanarak sloganlar eşliğinde Askerlik Şubesi önüne gelen bir grup genç, Türk Silahlı Kuvvvetleri’nin Suriye’ye gerçekleştirdiği ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek için askerlik için hazır olduklarını ifade ettiler.

Grup adına konuşan Yaşar Güneş, “Bayburtlu gençler olarak sınır ötemizde gerçekleşen Zeytin Dalı harekâtında Mehmetçiğimize destek olmak için toplandık, organize olduk. Burada askerlik şubemize askere alınmamız için dilekçelerimizi verdik. Bayburt olarak Kara Kuvvetleri Komutanımız Yaşar Güler Paşamız, 2. Ordu Komutanımız İsmail Metin Temel Paşamız orada sahadalar, mehmetçiğimiz orada.. Bayburt’tan gençler olarak da haykırıyoruz, herkes aklını başına alsın. Her Türk asker doğar. Şuanda da Mehmetçiğimizi ruhumuzda, gönlümüzde taşıyoruz. Gerekirse üniforma giyerek yanlarına koşmaya hazırız. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz.

Tekbir getirerek sloganlar atan gençler, müracaatlarını yaptıktan sonra alandan dağıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar güneş 6 yıl önce

Bizim yaptığımız işler herzaman samimiyetle yapmışızdır yapmayada devam edeceğiz Allah’ın izniyle.Gönüllü olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte gittik başvurumuzu yaptık burda yaptığımız askerimize devletimize manevide olsa destek olmanın siyasetle istifayla ne alakası var anlayamadmayrıca watsaptan istifaya gelince ben davama 10 yıl hizmet ettim etmeyede devam Edicem kimsenin ağzıyla o partiye dahil olmadım kimsenin ağzıylada partimden vaz geçecek değilim merkez ilçe başkanlığına aday oldum nasip olmadı bende nezaketen tüm yönetici arkadaşlarıma watsaptan nasip olmadığını göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettim bilmiyorum size kim akıl verdiyse ona söyle istifa resmî dilekçeyle olur gidip Hale’n her alanda desteğimi verdiğim ve vermeyede devam edeceğim partime sora bilirsiniz resmî dilekçe varım yokmu saygılarıma

Avatar
Şimdi Şhow Zamanı 6 yıl önce

Burada Şhow yapacağınıza bayır bucaka gitseydiniz.Samimi olduğunuza inanırdık.Yaşar bey sahi Whatsaaptan akpartiden istifa etmiştiniz bu konuyu açıklasanız bilgi sahibi olurduk.

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Haydin Herkes askere

Avatar
Bayburtlu 69 6 yıl önce

Helal olsun gençlere maşAllah ama kabul olmaz tabi

Avatar
Gada 6 yıl önce

Askerlik şakaya gelmez eğitim ister disiplin ister yoksa yük olursunuz

Avatar
Yaşar bey 6 yıl önce

Il başkanı fatih bey bilgi kaynağı

Avatar
Yaşar güneş 6 yıl önce

Kardeşim Fatih bey bilgi kaynağı olabilir bizim burda yaptığımızın siyasetle yakımdan uzaktan alakası yok çok isteyenler vardıysa gidip başvuru yapsaydılar gönüllü bir iş yapıyoruz bunu bile siyasete alet ediyorsunuz neyse niyetler amellere göredir samimi olanlarında Allah şahididir samimi olmayanlar düşünsün