Bayburt Valisi Pehlivan muhtarlarla bir araya geldi

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bayburt Valisi Pehlivan muhtarlarla bir araya geldi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Halkın sorun ve taleplerini dinlemek üzere köy ziyaretleri gerçekleştiren Vali Pehlivan, haftanın bir günü ise Valilik toplantı salonunda köy muhtarlarıyla toplantı yapıyor.

Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarlarla düzenli olarak toplantılar yaptıklarını bunun dışında da çeşitli vesilelerle muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Pazartesi günleri muhtarlarla buluşma günü olarak tatbik ettiklerini belirten Vali Pehlivan, şunları söyledi:

"Daha etkin, daha verimli görüşmeler, tespitler ve değerlendirmeler olabilmesi içinde belli sayıda muhtarımızla her hafta bir araya geliyoruz. Burada maksat köylerimizin mevcut durumunu tespit etmek. Yapılan işler, varsa bunlarla ilgili eksik kalan taraflar bunları tespit etmek ve önümüzdeki dönemde yapılacak işlerle ilgili de öngörülerde bulunmak. Yine öncelikleri belirlemek ve bunlarla ilgili de ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çalışmaların startını vermek." 

Pehlivan, bu ve bunun gibi toplantıların bir amacının çalışmaların değerlendirilmesi olduğu gibi bir amacının da dayanışma anlayışının pekiştirilmesi olduğunu kaydetti.

Toplantıya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Karayolları Bayburt Şube Şefi Burak Şara ve bazı köy muhtarları katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.