"Bayburt'un tarihi ve coğrafi güzelliklerini tanıtacağız"

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İstanbul'da 20'ncisi düzenlenecek, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Bayburt'u en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

"Bayburt'un tarihi ve coğrafi güzelliklerini tanıtacağız"
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İstanbul'da 20'ncisi düzenlenecek, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Bayburt'u en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Odabaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan EMİTT Fuarı'nda, ilin doğal, tarihi ve kültürel yönlerini ön plana çıkaran stantla yer alacaklarını ifade etti.

Fuara bu yıl, önceki yıllardan daha iyi hazırlandıklarını belirten Odabaş, "Bayburt'ta bu sene açmayı planladığımız taş fabrikasının duyurusunu yapacağız. Böylece taş fabrikasının ürünlerinin pazarlamasını ve Bayburt taşının tanıtılmasını sağlamış olacağız" dedi.

Odabaş, kentin turizm alanında da önemli potansiyeli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bayburt'un her yönüyle tanıtılmasını sağlayacağız. Baksı Müzesini, Bayburt Kalesini tanıtacağız. Çoruh Nehri'nin güzelliklerini orada gündeme getireceğiz. Bayburt'un tarihi ve coğrafi güzelliklerini tanıtacağız. Aydıntepe Yeraltı Şehri ile bir çok mağaramızın da tanıtımını yapma imkanı bulacağız."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 8 yıl önce

Sayın Valimize Bayburt adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Ancak, turizm potansiyeli olan Bayburt kalesinin durumu içler acısı, bakım yok, kaleye giriş düzenli değil ve insan bazı şeylerden tiksiniyor. Kalenin zirvesine çıkış yolları çok dar veya düzensiz. Bayburt'umuzu Turizm fuarında tanıtmak güzel lakin, alt yapı çalışmalarından daha yeni çıkmış merkezin bu yıl çarçabuk güzel bir görünüme büründürülmesi lazım bu husus özel bir çalışma gerektirir ve belediyeye çok iş düşecek. Umuyoruz ve dört gözle bekliyoruz Bayburt'un merkezinin bir ile yakışır görünümünü ve temizliğini. Sayın Valimiz ve Belediye başkanımız özel bir gayretle bu işin üstesiniden gelirler. Kolaylıklar dileriz.

Avatar
İşte Bayburt 8 yıl önce

http://www.bayburtpostasi.com.tr/emlak/konut-satisi-azaldi-ipotekli-satis-artti-h13062.html