Bayburt'ta Seçim Güvenliği Toplantısı

Bayburt'ta Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Bayburt'ta Seçim Güvenliği Toplantısı
Bayburt Postası - Vali Pehlivan, valilik binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, temel görevlerinin seçimlerin güven, huzur ve esenlik içerisinde gerçekleştirilmesi olduğunu söyledi.

Bu yöndeki çalışmalarını seçim takviminin açıklanmasının ardından seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrası olmak üzere üç başlıkta yürüttüklerini belirten Pehlivan, "Bütün sandıklarla ilgili tek tek güvenlik görevlendirmelerini yapıyoruz. Yine sandıklarda görev alacak personel listesini de İlçe Seçim Kuruluna bildiriyoruz. Onlar gerekli planları, programları yapacaklar." dedi.

Pehlivan, bu süreçte görev alacak tüm çalışanlara başarı dileyerek, şunları kaydetti:

"Herkesin, ilgili mevzuat hükümlerinin vermiş olduğu yetki ve sorumluluklar çerçevesinde üzerine düşeni yapmasıyla huzur kenti olan Bayburt'ta inşallah huzurlu, güvenlik içerisinde bir seçim gerçekleştireceğiz. Bizim görevimiz bunu sağlamak. Bunu sağlayarak vatandaşlarımızın iradesinin özgür bir şekilde sandıklara yansımasını sağlamış olacağız. Bununla ilgili tüm hazırlıklarımız tamamlandı."

Toplantıya, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Çankaya ve diğer ilgililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.