Bayburt'ta sahte para operasyonu

Bayburt’ta sahte para operasyonu gerçekleştirildi. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri sahte bin 400 Lira ele geçirdi.

Bayburt'ta sahte para operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt’ta sahte para operasyonu gerçekleştirildi. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri sahte bin 400 Lira ele geçirdi. Bir bankada sahte para bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen Bayburt Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan soruşturma neticesinde 3 şüpheli yakalandı.

Şüpheliler ile ilgili yapılan aramalar sonucunda, 12 adet 100 TL ve 1 adet 200 TL olmak üzere toplamda bin 400 TL değerinde sahte banknot ele geçirildi. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih efe 8 yıl önce

Bula buia Türkiyenin en fakir ilini mi buldunuz zaten para yok parayı görseler sahte olduğunu ve yabancıyı çabucak anlarlar aferin Bayburtlulara