Bayburt'ta bir kaza daha: Sürücü direksiyon başında uyudu

Bayburt Yolaltı köyü Kayışkıran mevkiinde meydana gelen kazada araç sürücüsü direksiyon başında uyudu. yolun boş olması olası bir faciayı önledi.

Bayburt'ta bir kaza daha: Sürücü direksiyon başında uyudu
Bayburt'ta gün içinde 'iyi ki yol boştu' dedirten bir trafik kazası daha yaşandı. Yolaltı köyü Kayışkıran mevkiinde meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kazada araç sürücüsü Süleyman Aydın yaralandı. Ramazan Bayramı’na bir gün kala Bayburt'ta bir kaza haberi daha geldi. İstanbul’dan gelen ve Yoncalı (Orsor) köyüne giden 53 DD 098 plakalı kamyonet sürücüsü Süleyman Aydın, saat 16.30 sıralarında köyüne dönerken, bir an uyuması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaza yapan araç ana yol üzerinde iki yolun birleştiği boşluğa düştükten sonra devrildi.

Kazada hafif yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan araç sürücüsü Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen trafik polisleri kaza yerinde önlem alarak araç trafiğinin seyrini sağlarken, kaza yapan kamyonet kurtarma aracıyla yoldan kaldırıldı.

Öte yandan araç sürücüsünün direksiyon başında uyuya kaldığı kazada yolun boş olması olası bir faciayı önledi. Haber: Ümit Kondolot

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halıme 8 yıl önce

Süleyman abi ne olur iyileş

Avatar
Betül 8 yıl önce

Süleyman abi benim akrabam ve ne olur ileşsin ☹️