Bayburt'ta Ağustos ayında kaç konut satıldı?

TÜİK Ağustos Ayı Konut Satışı İstatistiklerini açıkladı.

Bayburt'ta Ağustos ayında kaç konut satıldı?
Bayburt Postası - TÜİK Ağustos Ayı Konut Satışı İstatistiklerini açıkladı. TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bayburt’ta 2018 Ağustos ayında 59 konut satıldı.

2018 Ağustos ayında konut satışı bir önceki yılın aynı ayına göre %3,3 azalarak 59 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 15 bin 262 konut satışı ve yüzde 14,5 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 9 bin 291 konut satışı ve  yüzde 8,8 pay ile Ankara, 5 bin 064 konut satışı ve  yüzde 4,8 pay ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 14 konut ile Hakkari, 23 konut ile Ardahan ve 59 konut ile Bayburt ili olurken, Bayburt konut satış sıralamasında 2018 Ağustos ayında 79. sırada yer aldı.

KUDAKA Bölgesinde yer alan Erzurum, 687 konut ile 37. sırada yer alırken, Erzincan ise, 176 konut ile 71. sırada yer aldı.








Anahtar Kelimeler:
Bayburt Konut Satışı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.