Bayburt SGK'ya yeni müdür

İl Müdürü Bilal Başer’in SGK Genel Müdürlüğü'ne uzman olarak atanmasının ardından, boşalan müdürlüğe Ali İhsan Nuhoğlu atandı...

Bayburt SGK'ya yeni müdür
2012 yılından itibaren Bayburt SGK İl Müdürlüğünü yürüten Bilal Başer’in SGK Genel Müdürlüğü'ne uzman olarak atanmasının ardından, SGK Trabzon İl Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ali İhsan Nuhoğlu Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne atandı. Nuhoğlu, Bayburt'a gelerek görevine başladı. 

Ali İhsan Nuhoğlu kimdir?

1963 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İlkokulu Hayrat Merkez İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesinde, Yüksek Okulu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Memuriyete 1986 yılında Milli Eğitim Bakanlığında, Zonguldak ili Devrek ilçesi Müfettişler İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Trabzon Fatih Lisesi ve Maçka İmam Hatip Lisesinde görev yaptı. Askerlik görevini 1988 yılında yedek subay olarak yaptı.1992 yılında kurumlar arası nakil yaparak Sağlık Bakanlığına bağlı Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesinde Öğretmen olarak atandı.1994 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 1997 yılında Kurumlar arası nakil yaparak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Sigortalar Kurumu Başkanlığı Trabzon Sigorta İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekteyken 29.05.2015 tarihinde Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atandı . tarihinde görevine başladı. Nuhoğlu evli ve üç çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.