Bayburt "şehitler" için yürüdü...

Bayburt Ülkü Ocakları, şehitler için yürüyüş düzenledi.

Bayburt "şehitler" için yürüdü...
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, şehitler için yürüyüş düzenledi. Dörtyol mevkisinde toplanan vatandaşlar ellerinde bayraklarla slogan atarak Saat Kule Meydanı'na kadar yürüdü. 


MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, MHP İl Başkanı Süleyman Burç ve parti yöneticilerinin de katıldığı yürüyüş Saat Kule Meydanı'nda Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç'ın yaptığı basın açıklaması ile devam etti. 

"Vatanın dört bir yanı, keder, hüzün ve yasa boğulmuş, analar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmişlerdir" diyen Kılıç, "Varlık sebebi bu Ülkeyi bölmek, kardeş kavgası çıkarmak olan eli kanlı terör örgütü fıtratının gereğini bugün de sergilemektedir. Aşağılık katiller,taşeronluğunu yaptığı karanlık odakların kanlı emellerine hizmet etmekte,  vazife başındaki askerimize ve polisimize alçakça pusu kurmakta; bu gözü dönmüş it sürüsü teröristler hakkını savunduğunu iddia ettiği bölge halkını dahi katletmekten geri durmamaktadır" dedi.  

AK Parti'ye 'çözüm süreci' üzerinden yüklenen Kılıç, "Açılım süreci' adını verdikleri ihanet sürecinde eli kanlı terör örgütü devleti yönetenlerin ihanet ve gafletinden faydalanarak, alan hakimiyetini güçlendirmiş, şehirlerde silah ve mühimmatlarıyla beraber konuşlanarak eylem gücünü artırmaya yönelmiştir. Oslo görüşmeleri sayesinde güvenlik güçlerimizin elleri kolları bağlanmış, operasyon yetkileri ellerinden alınmış, asker ve polisimiz basiretsiz ve yalaka mülki amirlerin emrine altında etkisiz hale getirilmiştir" diye konuştu.


Kılıç, şu açıklamayı yaptı:

"7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan süreç, bugün itibariyle Iğdır, Tunceli Hakkari'de gerçekleştirilen hain saldırılar ile beraber 100 ün üzerine çıkan vatan evladımızın şehit olması ile devam etmektedir. Aziz vatanımızın dört bir yanı, keder, hüzün ve yasa boğulmuş, analar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmişlerdir. Varlık sebebi bu ülkeyi bölmek, kardeş kavgası çıkarmak olan eli kanlı terör örgütü fıtratının gereğini bugün de sergilemektedir. Aşağılık katiller, taşeronluğunu yaptığı karanlık odakların kanlı emellerine hizmet etmekte, vazife başındaki askerimize ve polisimize alçakça pusu kurmakta; bu gözü dönmüş it sürüsü teröristler hakkını savunduğunu iddia ettiği bölge halkını dahi katletmekten geri durmamaktadır. 7 Haziran genel seçimlerinden sonra "korucular bölgemizden defolsun" diyen, terör örgütünün siyasi uzantısı da bu süreçte, kimlere hizmet ettiğini bir defa daha ortaya koymaktadır. Barış söylemleriyle ortaya çıkıp çatışma ortamını körükleyen malum siyasi parti, bu düşünce yapısıyla ve terörü destekleyen tavırlarıyla, kaç oy alırsa alsın Türk Milliyetçileri için yok hükmündedir, boş hayalleri ve zehirli fikirleriyle birlikte yok olmaya mahkumdur." 

"PKK, çözüm sürecinde güçlenmiştir" 

"İnanıyoruz ki; milletimiz, birlik ve beraberliğe olan inancıyla bu zihniyete asla geçit vermeyecek. Yüce yaradan da onlara Kahhar sıfatıyla muamele edecektir. Terörü bu şekilde azdıran ve aziz Milletimizin başına yeniden musallat eden sürecin, "PKK açılımı süreci" olduğunu, bu süreçte bölücü hainlerin güç kazandığını daha önce de defalarca vurguladık. Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan da, katıldığı bir televizyon programında eli kanlı örgütü kastederek “Çözüm sürecinde silah stoklamıştır.” şeklindeki ifadesiyle, terörist elebaşı Öcalan ile birlikte mimarı olduğu sürecin ülkemizi getirdiği noktayı itiraf etmiştir. "Açılım süreci" adını verdikleri ihanet sürecinde eli kanlı terör örgütü devleti yönetenlerin ihanet ve gafletinden faydalanarak, alan hakimiyetini güçlendirmiş, şehirlerde silah ve mühimmatlarıyla beraber konuşlanarak eylem gücünü artırmaya yönelmiştir. Oslo görüşmeleri çerçevesinde devleti yönetenlerin terör örgütünün güç kazanmasından haberdar olduğunu anladığımız bu süreçte, güvenlik güçlerimizin elleri kolları bağlanmış, operasyon yetkileri ellerinden alınmış, asker ve polisimiz basiretsiz ve yalaka mülki amirlerin emrine altında etkisiz hale getirilmiştir."

"Beslemeleri ve yandaşları uyarıyoruz"
 
"Gelinen noktada, "mahalle yanarken birileri saçlarını tararmış" misali, iktidar mensupları ve yandaşları, hatalarını anlamak ve derhal geri dönmek yerine yüzsüzce ve adeta milletimizle alay ederek, suçu sağa sola atmakta, memleket yangın yerine dönmüşken, sarayın akıbeti, seçimin akıbetine odaklanarak kara ve kirli propagandalarına devam etmektedirler. İktidar mensuplarını, beslemelerini ve yandaşlarını açık bir şekilde uyarıyoruz. Terör eylemlerini gerçekleştiren kahpeler kadar, sizin de suçlu olduğunuzu biliyoruz. PKK elebaşısı bebek katili Öcalan'a methiyeler dizdiğiniz, Habur'da teröristleri çiçeklerle karşıladığınız, Oslo'da pazarlık masası kurduğunuz günleri, Dolmabahçe'deki mutabakatınızı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız." 

"İğrenç sesinizi kesin"

"Bu size son uyarımızdır, kirli ve aşağılık siyasetinizden derhal vazgeçin. Kara propagandayı, suçu başkasına yüklemeyi bir kenara bırakın. Buzdolabına kaldırdığınız ihanet sürecini, derhal buzdolabından çıkararak imha edin. Pis ve yılan dilinizi kapatıp, iğrenç sesinizi kesin. Her birinizin kim olduğunu, nereden nasıl peyda olduğunu, hangi karanlık yataklarda düşüp kalktığınızı biliyoruz. Gün oldu solcu, gün oldu liberal, gün oldu siyasal İslamcı oldunuz, ancak bu millete ihanetiniz hiç bitmedi. Artık tercihinizi yapacaksınız, ya adam gibi ekmeğini yediğiniz millete layık olun, ya da bu ülkede size huzur ve mutluluğun haram ol gerçeğine kendinizi hazırlayın." 

"Ülkücü bu ihanete boyun eğmez"

"Terörü telin etmek ve aziz şehitlerimizin hatırasını yad etmek için düzenlediğimiz bu yürüyüşe katıldığınız için sizlere şükranlarımızı sunarım. Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette, tek bir ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silahı olmasa, o ülkücü bu ihanete boyun eğmez, Şehitlerinin ardından yürümeyi bir vazife olarak telakki eder. Mücadelemizin süreceğini, mücadelemizde Aziz Milletimizin de yanımızda olduğuna dair inancımızın bir an bile sarsılmadığını açıkça ifade ediyorum. Vatan ve Allah yolunda can veren tüm şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz."

Yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve ardından şehitler için dualar okunmasının ardından sona erdi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gamze 9 yıl önce

helal olsun ülkücü ocağına bu yuruyuse katılan herkesten Allah razı olsun sehitlerimizin kanı yerde kalmasın bu ülke kolay kazanılmadıkı kolay kaybedilsin

Avatar
seda 9 yıl önce

Şehitlerimizin kanıyla çizdiğimiz Türkiye hudutları içerisinde herkes üstüne düşen görevi yapmalı. Yarınlar için, gelecek için bunu yapmaya mecburuz. biz bu ülkeyi sokakta bulmadık !!

Avatar
Hüseyin 9 yıl önce

Her günüm cenaze her günüm şehit
Çektiğim acıya yaradan şahit
Bunların sebebi bir it oğlu it
Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan
Otuz kupona alınmadı bu vatan!

Avatar
seda 9 yıl önce

ALLAH BELANIZI VERSİN

Misafir Avatar
ali 9 yıl önce @seda

bu belayı kime yapıyorsunuz. çok merak ettim. eğer yürüyüşü yapanlara dediyseniz. sizin kanınızdan şüphe ederim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
seda 9 yıl önce

ŞEHİTLERİMİZİN KANIYLA ÇİZDİĞİMİZ TÜRKİYE HUDUTLARI İÇERİSİNDE HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI. YARINLAR İÇİN, GELECEK İÇİN BUNU YAPMAYA MECBURUZ. BİZ BU ÜLKEYİ SOKAKTA BULMADIK !

Avatar
mert soytürk 9 yıl önce

ALLAH a havale ediyoruz köpek döllerini soyunuz kurusun AMİN