Bayburt POMEM'den güvenlik güçlerine destek

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileri, Diyarbakır'da görevli polis ve askeri personele gıda desteği gönderiyor.

Bayburt POMEM'den güvenlik güçlerine destek
Bayburt Postası - Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileri, Diyarbakır'da görevli polis ve askeri personele gıda desteği gönderiyor.

Bayburt POMEM Müdürü Salavat Mete Pınar, okulun eğitim binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu olarak 18 yıldır eğitim veren okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında POMEM'e dönüştürüldüğünü belirterek, "350 öğrenciye yaklaşık 7 ay boyunca polis özel hareket eğitimi verecek okulda, kazalardan ve belalardan uzak olmak, korunmak adına öğrencilerimiz ve personel imkanlarıyla 2 kurban aldık" dedi.

Pınar, dualar eşliğinde kesilecek kurbanların etlerinin mutfaklarında aşçılar tarafından kavurma yapılmak suretiyle pişirileceğini, ayrıca personelin aileleri tarafından yapılacak çeşitli yiyeceklerin hazırlanacak kolilerle Diyarbakır'da görev yapan güvenlik güçlerine gönderileceğini ifade ederek, "Biz devletimizin bekası için görev yapan polis ve askerlerimizin her zaman destekçisi ve duacısıyız" diye konuştu.

Bayburt POMEM'de eğitim alan 25 yaşındaki Emrah Karan'ın "Yiğitler" adlı şiiri okuduğu törende, Bayburt Yeni Cami imam hatibi Enis Aslan'ın okuduğu dualar eşliğinde kurbanlar kesildi.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.