Bayburt PMYO, POMEM'e dönüştürüldü

Bayburt'ta kapatılan Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) oldu.

Bayburt PMYO, POMEM'e dönüştürüldü
Bayburt Postası - Bayburt'ta kapatılan Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) oldu. Birimin yeni dönemde artık Bayburt POMEM olarak faaliyete başlayacağını duyuran Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, ilk dönemde 50 eğitimci ve 350 öğrenci ile eğitim verileceğini bildirdi.

Bayburt'ta bir süredir gündeme gelen 'polis okulu kapanıyor mu, kapanmıyor mu?' iddialarına son noktayı Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak koydu.

Bayburt PMYO'nun, POMEM'e dönüştüğünü söyleyen Prof. Çolak, açıklamasında ayrıca, Polis Akademisi Başkanlığı'nın, özel harekat branşında polis memuru olarak yetiştirilmek üzere duyurduğu 5 bin erkek polis memuru öğrenciden 350'sinin Bayburt POMEM'de eğitileceğini belirtti.

Prof. Çolak şu açıklamayı yaptı: 

"Bildiğiniz gibi Bayburt'ta bulunan Polis Meslek Yüksek Okulu artık Polis eğitim merkezi olarak hizmet verecek. Geçtiğimiz haftalarda üniversite mezunlarına yönelik 5 bin Özel Harekat Polisi alımına ilişkin ilana çıkılmıştı. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerden 350 tanesi Bayburt'taki okulumuzda eğitimlerini alacak. Bunun için ayrıca 50 eğitimci personelimiz de Bayburt'a gelecek"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan 8 yıl önce

paralel gitti polis okulları kapatıldı. bakalım etö gitti feto olarak geri geldi bu fetö gidecek yerine örgütün önüne hangi harf gelecek.

Yıllar önce uyduruldu bir etö diye
karar kılındı sonra etö yü öldürmeye
etö örgütünün önüne f harfi geldi fetö oldu
fetö ömrünü tamamlayacak ...fetö gelecek yerine

Yıllar geçer, karışık kuruşuk hep aynı işler
etö lideri olmayan bir örgüt Uyduruk işler,
fetö nün başında takkeli ....
Şimdi aklan aklanabilirsen paraleller

Kalk uyan ey millet
Senle dalga geçenlere vur tekme tokat
At başından silkelen gel kendine
Aklını al başına uyma hayalcilere sen millet

etö den yargılananlara yazık değil mi?
Kurdular kumpas yıktılar yiğitleri değil mi?
Şimdi kumpasa düştü paralelci sözde örgüt
Ah vah eden kıvranan değil mi?

Onun için dik dur eğilme
Sen sen ol olma maşa kimseye
1 Kasım karar günün
Aklını al başına at oyunu sevdiğine

hırsıza uğursuza geçit verme dur de
yalana dolana kanma sakın he
sen sen ol şahitlikte sağlam ol
Var bir de toprak altı sa

Avatar
Sefer 8 yıl önce

Eeee, herşeye muhalefet eden kadrolu bayburt postası yorumcuları, bu habere niye yorumunuz yok... Mesela niye Jandarmanın değil de emniyetin özel harekatı getirildi, niye olacak Bayburt saaabsız memleket diye bir yorum bekliyorum, siz değerli arkadaşlardan