Bayburt İŞKUR'da Abdullah Kahveci dönemi

Bayburt İŞKUR İl Müdürlüğüne Muhammet Abdullah Kahveci atandı.

Bayburt İŞKUR'da Abdullah Kahveci dönemi
Bayburt Postası - Bayburt İŞKUR İl Müdürlüğüne Muhammet Abdullah Kahveci atandı. Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görev yapmakta iken Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan Muhammet Abdullah Kahveci, 2017 yılının ilk günlerinde göreve başladı. Daha önce de, Çalışma ve İş Kurumu Bayburt İl Müdürlüğünde, çeşitli kademelerde 2001-2013 yılları arasında görev yapmaktayken, 2013 yılı sonunda Şube Müdürü olarak Sakarya İŞKUR'a atanmıştı. 

Muhammet Abdullah Kahveci kimdir?

1975 Bayburt doğumlu olan Muhammet Abdullah Kahveci ilk ve orta öğrenimini Bayburt’taki okullarda tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İnşaat bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamlamış olup halen Bayburt Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisidir. 1995-2001 yıllarında Bayburt Belediye Başkanlığında İnşaat Teknikeri olarak çalışırken ilk memurluk sınavıyla Bayburt İŞKUR'a memur olarak atanmıştır. Görevde yükselme sınavlarında gösterdiği başarıyla önce şef ve daha sonra Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan M. Abdullah Kahveci 2016 yılının son günlerinde yapılan İl Müdürü atamalarında Bakanlık onayıyla İŞKUR Bayburt İl Müdürü olarak atanmış ve halen bu göreve devam etmektedir.  



Anahtar Kelimeler:
Abdullah Kahveci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pehlül eraslan 7 yıl önce

değerli arkadaşıma yeni görevinde başarılar dilerim.ALLAH yolunu açık etsin.

Avatar
Murat Ekrek 7 yıl önce

Hizmeti Allah icin yapan bir Kardesimiz. Mevlam yolunu Kaim eylesin.

Avatar
Aslanc49 7 yıl önce

Allah Yardimcisi olsun.