Bayburt Halk Pazarı geçici olarak kapatıldı!

Tüm dünyayı saran yeni tip corona virüs (Covid-19) tehlikesi sebebiyle daha önce birçok tedbiri devreye sokan Bayburt Belediyesi tedbirler kapsamında yeni bir adım daha attı.

Bayburt Halk Pazarı geçici olarak kapatıldı!
Bayburt Postası - Covid-19 ile mücadele çerçevesinde her hafta pazartesi günü kurulan halk pazarının faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci vatandaşların kalabalık bir şekilde bir arada bulundukları halk pazarının covid-19 salgınına karşı geçici süreliğine kapatılmasının uygun görüldüğünü söyleyerek, toplum sağlığı için bu durumun gerekli olduğunu ve herkesin kalabalık alanlardan uzak durması gerektiğini ifade etti.  Vatandaşların devlet yetkilileri tarafından sıklıkla yapılan evde kalın çağrısına uyması gerektiğini de belirten Başkan Pekmezci,  “Hemşehrilerimizden çok zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını ve covid-19 salgınından korunmak için kişisel hijyenlerine dikkat etmelerini istirham ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rasim 4 yıl önce

Çok isabetli bir uygulama olmuş. Sosyal izolasyonu tam olarak sağlarsak inşAllah kısa zaman da bu virüs belasından en az sıkıntı ile kurtuluruz....Evde Kal..