Bayburt Gençlik Merkezi'nden camilerde kar temizliği

Bayburt Gençlik Merkezi gençlik liderleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların camiye daha rahat ulaşması için cami çevrelerinde kar temizliği yaptı.

Bayburt Gençlik Merkezi'nden camilerde kar temizliği
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Merkezi gençlik liderleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların camiye daha rahat ulaşması için cami çevrelerinde kar temizliği yaptı.

Gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiren Bayburt Gençlik Merkezi liderleri, il genelinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların kar ve buzlanmadan etkilenmemesi için cuma namazı öncesinde cami bahçeleri başta olmak üzere cami çevrelerinde kar küremesi gerçekleştirdi.

Kaleardı Mahallesi'nde bulunan Hazreti Ebubekir Camisi İmam Hatibi Mehmet Asan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayburt Gençlik Merkezi gençlik liderlerinin çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını bildiklerini anlatarak, "Fakat ilk defa farklı bir uygulama yaptılar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu hareketleriyle cemaatin camiye rahat gelmesi noktasında caminin çevresini temizlemeleriyle her şeyin cami görevlilerinden beklenilmediğini de gösterdiler. Hepsinden Allah razı olsun." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Furki 7 yıl önce

Ne haberr yahuuu ☺