Bayburt esnafına indirimli kargo

MNG kargo firması, Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) üyelerinin kargo gönderilerine yüzde 40 indirim uygulayacak.

Bayburt esnafına indirimli kargo
Bayburt Postası - MNG kargo firması, Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) üyelerinin kargo gönderilerine yüzde 40 indirim uygulayacak.

Bayburt ESOB'un girişimleriyle MNG Kargo, kent esnafına önemli bir destek sağladı. ESOB ile MNG Kargo arasında imzalanan kurumsal indirim anlaşmasıyla, Birliğe üye olan her esnafın kargo alım ve gönderilerinde yüzde 40 indirim fırsatı tanındı. 

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan başkan Selahattin Karaman, “Bundan böyle ESOB üyeleri sisteme tanımlanan ‘özel müşteri’ numarası ile gönderilerini yüzde 40 indirimli yapabilecekler. Bu iş birlikteliği her iki taraf için çok faydalı olacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.