Bayburt Emniyetinden “Karbonmonoksit” bilgilendirmesi

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında kış mevsiminde yakıt tüketiminin artması ve buna bağlı olarak zehirlenme vakalarının önüne geçilebilmesi amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Bayburt Emniyetinden “Karbonmonoksit” bilgilendirmesi
Bayburt Postası - Bayburt Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Tıp Teknisyenleri ile Mahalle Muhtarlarının iştirakiyle karbonmonoksit gazının oluşma nedenleri ve solunum yolu nedeniyle oluşabilecek zehirlenme vakalarının engellenebilmesi için il merkezinde 20-28.11.2019 tarihleri arasında toplam 91 mahalle sakinin katılımıyla 7 bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vatandaşlara yangın, gaz sızıntısı gibi solunum yolu zehirlenmelere neden olabilecek olaylarda alınması gereken tedbirler ile ilk yardım konularında bilgilendirme yapıldı, toplumsal bilincin ve duyarlılığının artırılması amacıyla hazırlanan broşürler mahalle sakinlerine dağıtıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.