Bayburt dernekleri 100. yıla özel hazırlanıyor

Bayburt dernekleri Bayburt’un Kurtuluşu’nun 100. yılına özel bir kutlama programı hazırlıyor.

Bayburt dernekleri 100. yıla özel hazırlanıyor
Bayburt Postası - Bayburt dernekleri Bayburt’un Kurtuluşu’nun 100. yılına özel bir kutlama programı hazırlıyor. Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı’nın İstanbul Fındıkzade’deki merkezinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen dernekler 100. Etkinliklerini masaya yatırdı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, Bayburt Eğitim ve Kültür Hizmet Vakfı Başkanı Nusret Parıldar, Anadolu Yakası Bayburtlular Derneği Başkanı Lütfü Silo ile İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren 97 dernek temsilcisi katıldı. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt’a yakışır bir kutlama olması için her türlü desteği vereceklerini belirtirken, Kılıçaslan ve Parıldar da birlik ve beraberlik içerisinde çok dolu bir 100. Yıl programı hazırlayacaklarını kaydettiler.

Öte yandan toplantıda kutlama programı için bir paltform oluşturuldu. Cemal Sarıhan’ın başkanlığında faaliyetlerini yürütecek platformun Ocak ayı sonuna kadar programı şekillendirecekleri belirtildi.  





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BU DERNEKLERİN BAYBURTLA ALAKALI BİR İŞ YAPTIKLARINI GÖREN VAR MI ACABA SADECE BAYBURT DERNEĞİ OLARAK VARLAR YANİ O KADAR BAŞKA BİR ŞEY YOK SÖZDE BAYBURUN İSTANBULDA ÇOK FAZLA NÜFUSU VAR AMA İCRAAT YOK DAHA FEDERASYON BİLE KURAMAMIŞLAR FEDERASYON KURAMAYAN EN BÜYÜK STK BAYBURT DERNEĞİDİR HERHALDE ACINACAK BİR TABLO RESMEN BARİ ŞU 100. YILDA TÜRKİYEYİ AYAĞA KALDIRIN HERKESİN BEYNİNE BAYBURTU KAZIYIN BARİ BUNU BAŞARIN