BAYBURT ÇORUH NEHRİ PLATFORMU ÜYELERİ TİMEF DİJİTAL TV’NİN KONUĞU OLACAK...

TİMEF Dijital TV’nin bu haftaki konukları; Bayburt Çoruh Nehri Platformu üyesi, tasarımcı-yazar Ahmet Çağıldak ve Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Derneği (BEKDER) Başkan Yardımcısı Bayburt Çoruh Nehri Platformu üyesi Önder Karaoğlu olacak.

BAYBURT ÇORUH NEHRİ PLATFORMU ÜYELERİ TİMEF DİJİTAL TV’NİN KONUĞU OLACAK...
Bayburt Postası - Çoruh nehrinin ıslahı adı altında başlatılan ancak nehrin yatağının ve çevresinin tahribi ve betonlaşma nedeniyle Bayburt’taki sivil toplum örgütlerinin büyük tepkisini çeken proje, TİMEF Dijital TV canlı yayınında ele alınacak.

Programa, Bayburt Çoruh Nehri Platformu üyesi, tasarımcı-yazar ve uzman Ahmet Çağıldak ve kısa adı BEKDER olan Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Önder Karaoğlu katılarak, TİMEF Dijital TV Doğu Anadolu Moderatörü, Bayburtlu gazeteci-yazar Macit Gürbüz’ün sorularını yanıtlayacak.

Çağıldak ve Karaoğlu, tüm süreci ve geçtiğimiz hafta Bayburt’ta incelemelerde bulunan 14 kişiden oluşan platform üyelerinin gözlem, analiz ve değerlendirmelerini aktaracaklar.

Facebook ve YouTube üzerinden 81 ile yayın yapan TİMEF Dijital TV canlı yayını 4 Ağustos 2020 Salı günü saat 20.00’da yapılacak.

TİMEF Dijital TV, ‘Yerinde konuşuyoruz’ adı altında haftanın 7 günü 7 bölgeden canlı yayınlar yapıyor.

Canlı yayını izlemek isteyenler, Facebook ve YouTube’daki TİMEF Dijital TV sayfasını beğenip takibe alarak izleyebilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.