Bayburt Belediyesi’nin Posta Pulları Başkan Memiş’e takdim edildi

Bayburt Belediyesince şehrin tanıtımının yapılmasına katkıda bulunmak adına yaptırılan posta pulları Bayburt PTT Baş Müdürü Mehmet Karabaş tarafından Belediye Başkanı Mete Memiş’e takdim edildi.

Bayburt Belediyesi’nin Posta Pulları Başkan Memiş’e takdim edildi
Bayburt Postası - PTT Baş Müdürü Mehmet Karabaş, gerçek ve tüzel kişiler tarafından istedikleri objenin pul üzerine basılmasını ve bunların hatıra olarak veya posta ve kargo gönderiminde kullanılmasını kapsayan "kişisel pul" hizmetiyle posta gönderilerine ayrı bir renk ve değer kattıklarını belirtti.

Karabaş, bu kapsamda üzerinde Bayburt fotoğraflarının yer aldığı 3 adet posta pulunun teslimi sırasında Bayburt Belediyesi adına kişisel posta pulu yaptırarak şehrin tanıtımına bulunduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mete Memiş’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mete Memiş ise Bayburt’un tanıtılması adına böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı Ptt Baş Müdürü Mehmet Karabaş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.