Bayburt Belediyesi, onarım çalışmalarını başlattı

Bahar aylarının gelmesi ve yeni iş sezonunun açılmasıyla beraber Bayburt Belediyesi, çalışmalarını başlattı.

Bayburt Belediyesi, onarım çalışmalarını başlattı
Bayburt Postası - Bahar aylarının gelmesi ve yeni iş sezonunun açılmasıyla beraber Bayburt Belediyesi, çalışmalarını başlattı.  

İl genelinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları ve bu sene ağır geçen kış mevsiminden dolayı yıpranan yollarda hava sıcaklıklarını artı seviyelerde seyretmeye başlamasından itibaren onarım ve asfalt uygulamalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını İbn-i Sina caddesine taşıdı. İbn-i Sina caddesindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da araç trafiğinde yaşadığı problemler giderilmiş olacak.  

Bir yandan asfalt uygulamalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da Veli Şaban Mahallesi Veli Caddesinde kaldırım yapım çalışmalarını da devam ettiriyor. Bu çalışmalarında tamamlanmasından sonra Veli Şaban Mahallesinde yaya trafiğindeki sorunlarda giderilmiş olacak.

Ağaç budama ve yıkama çalışmaları sürüyor

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesini fırsat bilen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise şehir merkezindeki cadde ve ara sokaklarda yıkama çalışması başlattı. Yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını bahar ve yaz aylarında rutin olarak uygulayan Temizlik İşleri ekipleri, Cumhuriyet Caddesinde yıkama çalışması gerçekleştirerek bu bölgede meydana gelen tozlanma ve çamur gibi olumsuzlukları oradan kaldırıyor. Ağaç budama mevsiminin gelmesiyle beraber harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Şehit Nusret Parkındaki ağaçlarda budama çalışması başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cem karahan 8 yıl önce

Yazıklar olsun şu bayburttun halini görüp de susan siyasetçiye medyayA esnafA memura köylüye menfaatine memleketini satacak kadar alçalanlara yazıklar olsun tozdan çukurdan yama yapılmış asfalttan içilmeyen sudan açık açık çalmak için aynı sokağı defalarca eşen hırsızlardan devlet parasını peşkeş çeken içimizdeki hainlerden rahatsız olmayana yazıklar olsun

Avatar
Yorgun69 8 yıl önce

Olmayan yolları yıkayın
Dikkat edin de yamalar sokulmesin