Bayburt Belediyesi'nin çalışmaları

Bayburt Belediyesi ekipleri, çevre temizliği ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Bayburt Belediyesi'nin çalışmaları
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Burak Görgülü, yaptığı yazılı açıklamada, gerçekleştirdikleri çalışmalarla kentteki çocuk parkı sayısının 4 yılda 35'ten 75'e çıkarıldığını ifade ederek, çocuk oyun parkı olmayan mahalle kalmadığını aktardı.

Ekiplerin, ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında yüzlerce ağacı toprakla buluşturacağını vurgulayan Görgülü, "Ekiplerimiz parklarda batı ladini ve mavi ladin ağaçlarını kullanıyor. Çalışmalar tamamlandığında çocuklar yeşille iç içe alanlarda oyun oynamanın keyfini çıkaracak." ifadelerini kullandı.

Görgülü, Şingah Mahallesi'nde bulunan yeni yerleşim alanlarında yol yapım çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekerek, ekiplerin bir yandan da kaldırım yapımını sürdürdüğünü kaydetti.

Genel temizlik faaliyetlerinin de sürdürüldüğünü ifade eden Görgülü, ekiplerin belirli bir program dahilinde mahallelerde ve okul bahçelerinde yıkama ve dezenfektasyon işlemi yaptığını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Belediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.