Bayburt Belediyesi'nden yoğun tempo

Yeni iş sezonu açıldığı günden bu tarafa çalışma temposunu hiç düşürmeyen Bayburt Belediyesi ekipleri birden fazla noktada çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt Belediyesi'nden yoğun tempo
Bayburt Postası - Yeni iş sezonu açıldığı günden bu tarafa çalışma temposunu hiç düşürmeyen Bayburt Belediyesi ekipleri birden fazla noktada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler asfalt çalışmalarından park ve bahçelerdeki peyzaj çalışmalarına, cadde ve sokaklardaki yıkama faaliyetlerine birçok alanda çalışma yürütüyor.

Yeni sezon asfalt uygulamaları ve kaldırım yapım çalışmalarını birden fazla noktada devam ettiren Bayburt Belediyesi’nin sahada görevli ekipleri, binder asfalt uygulamasının tamamlandığı Genç Osman Mahallesi’nde asfalt aşınma tabakası çalışmalarını sürdürürken, Zahit Mahallesi Doğakent mevkii, Çoruhevler mevkii ve Bahçeli Sokak ile Veli Şaban Mahallesi Ozulu Caddesi’nde kaldırım yapımına devam ediyor. 1 Nolu Erzurum Caddesi’nde ise reglaj çalışması gerçekleştiriliyor.

Bayburt’taki orta refüj ve kavşakları çeşitli motiflerle donatan Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Şingah Mahallesi İbn-i Sina Caddesi’ne taşıdı. Buradaki orta refüjlerde çiçeklendirme çalışması yapan ekipler çeşitli renklerdeki çiçekleri toprakla buluşturuyor.

Belediye çalışmalarını yerinde takip eden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise alanları tek tek ziyaret ederek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.